fredag 6 oktober 2017

Bitumenová vlnovka obi

Velkoplošná bitumenová deska vhodná pro zastřešení různých typů staveb. Deska s nejmenší ztrátou překrytím. Gutta Vlnovka bitumen Guttanit hnědá 12m2. K odběru připraveno za hod.


Den Braven Strešné bitúmenová páska a Al fóliou. Veľkoplošná bitúmenová doska vhodná pre zastrešenie rôznych typov stavieb. Doska s najmenšou stratou prekrytím. Podívejte se na aktuální letáky OBI případně na aktuální produkty z . Bitumenová vlnovka „Guttanit“ platné do: 5. Akční leták OBI platí od 23.


Další produkty na této straně letáku Obi. BITUMENOVÁ VLNOVKA v prodejnách OBI , platnost: 19. Aktueller OBI Czech Republic Prospekt, Ten nejkrásnější podzim, Seite. Vám zobrazí slevy a akce na střešní krytina z letáků OBI.


Na střešní krytinu byla použita nová vlnitá bitumenová krytina v odstínu. Bitu nenová vlnovka Guttanit. Střešní bitumenové šindele obdélník. Kč 38Kč 39Kč 39Kč 40Kč 46Kč 46Kč 46Kč.


Vaše oblíbená značka ve světě střech. Dodáváme lehké asfaltové, plechové a plastové střešní krytiny, hydroizolace, střešní okna a fotovoltaické systémy. Pro mimořádně odolné lepené spoje, bez nutné fixace lepeného spoje, nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.


Okamžitá fixace, pevnost v tahu. Vybrané produkty: AkceNovinkyTipy .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg