torsdag 5 oktober 2017

Bobrovka šupinové krytí

Probrány budou individuální možnosti dopravy bobrovky Walther až na stavbu. Obrázek šupinového krytí Laťování pro . Popis nejrůznějších střešních prvků s popisem . Nejklasičtějším tvarem mezi taškami je bobrovka. Bobrovka je vedle prejzu nejčastější pálená střešní krytina, která se využívá.

Je vhodná pro krytí v provedení jako jednoduchá krytina (loučová), jako dvojitá krytina na řídké laťování (korunová) a nebo jako dvojitá tašková krytina ( šupinová ). Bobrovka , nejstarší typ pálené tašky s několikasetletou tradicí, je hojně využívána zejména na památkových. Korunové a šupinové krytí bobrovky Walther . Slouží k vykrytí různých, i oblých tvarů. Bobrovka patří mezi nejstarší střešní krytiny a dodnes dotváří vzhled řady. U šupinového krytí je nutné dodržet vzdálenost latí podle sklonu . Bobrovka - pálená střešní taška kladená na husté nebo řídké laťování ( šupinové či korunové krytí ). Bobrovky náleží k historicky nejstarší a nejvíce rozšířené .

Bezpečné krytí (dle ČSN) již od 30° sklonu střešních ploch. Dvojité krytí šupinové – tzv. Krytiny z pálených bobrovek. Ukázka střechy TONDACH: Bobrovka 18x– režná - šupinové krytí.


Střechu si můžete prohlédnout v obci Sušice. Taška základní - Bobrovka TONDACH 2. Difůzní fólie vhodná na bednění 5. V sortimentu pálené střešní krytiny CREATON má tradiční bobrovka již od. Na výběr je provedení Klassik (kulatý řez pro šupinové krytí ) nebo . Složitější korunové krytí 3. Nejčastěji se bobrovka pokládá šupinovým nebo korunovým krytím.


Jedná se o hladkou střešní krytinu, která se dá pokládat na tzv. Creaton vyrábí velmi kvalitní tašky a povrchové úpravy, vynikající bobrovky. Typ EH pro vysokoprofilované vlnité střešní krytiny Lemování pro vlnité střešní krytiny s vysokým profilem umožňuje spojení okna s střešní krytinou do.


Použita bobrovka režné provedení, kulatý řez, šupinové krytí , úžlabí a boční přípoje vykládané bobrovkou. Pálená střešní taška je přírodní výrobek – mohou proto na základě. Rekonstrukce Farní úřad Brno Bystrc.

Pokrývačské konstrukce - krytina Tondach - bobrovka , režná, kulatý řez, šupinové krytí. Střešní krytina: Tondach Bobrovka – šupinové krytí.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg