måndag 2 oktober 2017

Střešní krytina satjam

Vybírejte plechové střešní krytiny a příslušenství. Střešní krytiny značky SATJAM. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Dostupnost: Skladem u dodavatele. Přední český výrobce a dodavatel lehkých střešních krytin , trapézů a kompletního příslušenství.


SATJAM Roof hrubozrnný satmat µm, mm je moderní plechová střešní krytina. Satjam vyrábí moderní plechové střešní krytiny s univerzálním použitím a vynikající odolností proti všem povětrnostním vlivům. SATJAM Grande je moderní lehká střešní krytina s univerzálním použitím. Z toho důvodu je střešní krytina SATJAM Trend opatřena dvěma pojistnými odvodňovacími drážkami – jednou v horní vlně a druhou ve spodní.


Reportáž v oblíbeném hobby magazínu Polopatě. Moderní lehké střešní krytiny SATJAM to je imponující výběr tvarových řešení, barev a povrchových úprav. Dlouhá životnost vyjádřená až 40letou zárukou, . Novinka Satjam Šindel je nová maloformátová střešní krytina. SATJAM Bond Exclusive se vyrábí až ve dvaceti barevných variantách, což podporuje mimořádný estetický vzhled této krytiny.


Jako výrobní surovina je využíván vysoce jakostní ocelový pozinkovaný plech. SATJAM Rapid – lehká krytina pro Vaši střechu, je tvořena pásy se stojatou drážkou. Stavba střechy s využitím montážní krytiny Satjam - kompletní montážní návod střešní krytiny Satjam.


Velkoformátová střešní krytina ve tvaru imitace klasické střešní tašky, vyrobena z vysoce kvalitní slitiny hliníku Alumat, výrobce NORSK HYDRO. Do 50mje účtována malometrážní přirážka 60-Kč s DPH. Pro vzhled této střešní krytiny je . Jsme certifikovaná realizační firma pro pokládku české plechové střešní krytiny Satjam , včetně veškerého příslušenství. Toto jsou základní výhody střešní krytiny SATJAM.


Arad Premium, která má ambice stát se ozdobou vaší střechy. A to nejen pro svůj elegantní vzhle ale i pro své užitné vlastnosti. Plechová střešní krytina vyniká nízkou . Vyrábí a dodávána trh moderní střešní systém s důrazem na kompletnost, funkčnost, kvalitu a přijatelnou cenu.


Jsme přední český výrobce dodávající lehké střešní krytiny , okapy, trapézové plechy a kompletní příslušenství střechy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg