måndag 17 augusti 2015

Eternitové šablony za odvoz

Dobrý den, za odvoz daruji Eternit ze střechy velikosti asi 90m2. Nachází se v Líšnici, cca 8km od Černošic. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Eternit, vláknocementové šablony - eternitov ablony za odvoz , inzerce. Prodám nepoužité eternitové šablony dle foto.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Eternitové šablony 40x40cm, použité, cca 80ks, cena za kus Kč. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar - nářadí, stavebniny: za odvoz. Nabízím za odvoz koberec oranžovohnědé barvy o rozměrech 6m x 25m. Jinak můžu nabídnout použité eternitové šablony - cca 1ks za odvoz. Firma mi nacenila likvidaci střechy na 70tis . Moderní šablony již neobsahují azbest.


Upozorňujeme všechny občany , kteří dosud neuhradili poplatek za odvoz. Poptávám služby: Popis: odvoz a likvidace eternitové střešní krytiny – vlnitý eternit. Pokud dozraje čas na výměnu vaší eternitové střechy za novou, nebo váš dům.


Odvoz nebezpečného odpadu na specializovanou skládku s . Kontejnerový odvoz a likvidaci odpadů kontejnery. Poplatek za jednorázové přistavení kontejneru - Kč. Azbest ( eternitové krytiny, vlnovky a šablony a eternitové trubky) nelikvidujeme ani nepřevážíme. Omlouvám se, ale asi jsem se špatně vyjádřil. Obaly je následně nutné přepravit na speciální skládky určené pro odvoz nebezpečného odpadu.


Jedná se mi o hmotnost starého eternitu s . Stávající střešní krytina ( eternitové šablony na bednění) na sedlové střeše do ulice Holandské bude. Daruji eternitové nepoužité šablony 40x40cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg