onsdag 26 augusti 2015

Hliníková falcovaná krytina

Přehled kvalitních plechových falcovaných střešních krytin od firmy KERAMET. Ceny, životnost, vhodný sklon střechy a jiné informace na jednom místě. Plechová falcovaná krytina společnosti Comax.


Použitelná pro střechy se sklonem již od 4°. Udávaná záruka na materiál je až let. Další informace o produktu .

Falcovaná šablona je odolná na rozbití, korozi a poškození mrazem. Proto hliníková střešní krytina nikdy nerezaví a hodí se na místa, kde jsou . ALUMAT a ALUMAT STUCCO jsou progresivní a vysoce jakostní materiály v nabídce společnosti SATJAM. Jedná se o moderní, odolný a estetický materiál pro . Hladká falcovaná krytina so stojatou drážkou je veľmi flexibilná a je možné ju použiť na kopírovanie všetkých tvarov a uhlov strešných rovín.


Falcované tašky jsou z barveného legovaného hliníku, stucco v laku P. Click to enlarge image falcovana_krytina_001. U plechové krytiny tady k tomu nedochází, protože kovová krytina je pevná a. Moderní plechová střešní krytina COMAX KLIK, drážková krytina imitující klasické.

Sklonem jsou omezeny podobně jako každá jiná střešní krytina. Prefa) a pro zvýšení odolnosti vůči pronikání vody mohou být ve . Maloformátová krytina Prefa. Pojistná izolace pod plechovou krytinu. Díky přirozené “druhé kůži” zůstává Vaše hliníková střecha PREFA zaručeně bez koroze.


Nadčasově atraktivní: falcovaná střešní šablona s tradičním výrazem. Díky maloformátovým hliníkovým taškám lze snadno. Technická data hliníkových svitků HYDRO používaných pro výrobu falcované střešní krytiny TORNERO. Drážková ( falcovaná ) krytina je vysoce kvalitní a léty prověřený způsob zastřešení budov.


Materiálem pro drážkovou krytinu Lindab Seamline je . Inspirací pro Lindab SRP Click je tradiční falcovaná krytina se stojatými drážkami. Falce sa vytvárajú pomocu falcovacieho stroja schlebach. Schlebach - dvojitá stojatá . Gallery - Dacora eternit, hliníková falcovaná krytina - antracit. Vzestupně, Sestupně, Název vzestupně, Název sestupně, Datum vzestupně, Datum . Střešní krytina je vystavena rozmarům počasí, nečistotám od ptactva,.


Hliníková střešní krytina ALUGAPA. Vyrobíme ju u nás na mieru pre Vás.

Ideálnym podkladom je celoplošné drevené . Extrémne odolná proti víchrici - PRETOŽE MALOFORMÁTOVÁ STREŠNÁ KRYTINA PREFA JE PRICHYTENÁ TAK, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg