tisdag 11 augusti 2015

Gamla handtag

Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar i klassisk stil. Köp hos online hos Beslagsbutiken. Fyra par gamla dörrhandtag i järn. SPECIALBESLAG AB är en oberoende detaljist av inredningsdetaljer som handtag , knoppar, dörrtrycken, möbelbeslag, lås, gångjärn och krokar.


Svartlackerat gjutjärn 1mm. Indo-Kina utan harr tillverkats i våra egna fabriker för bara några månader sedan så är dom .

Gamla handtag kan vara fula, tappa fjädringen eller börja hänga efter ett tag. Om du vill ha kvar de befintliga handtagen kan du byta ut de delar . Nya handtag skiljer sig oftast lite jämfört med de gamla och främst är den så kallade ”roddarpinnen” som är smalare jämfört med de äldre och . Dörrhandtag och andra beslag till innerdörrar. På gång med att renovera de gamla dörrarna eller blir det nya? Våra handtag passar till både nytt och gammalt.


Gör om mycket med hjälp av lite – byt knoppar och handtag. Leta ut nya knoppar eller handtag och förstärk en stil som redan finns eller byt till en ny. Modern byggnadsvård för renovering i originalstil: beslag, krokar, handtag ,.

Restaurang Bastard på Gamla Väster i Malmö som vi. Det är en ny ytterdörr, men det gamla handtaget följde med från den gamla dörren. Nu ska det bytas ut till ett som passar i stil med den moderna dörren. Läs vår Steg För Steg Guide hur du enkelt byter till nya handtag i ditt befintliga kök.


Här finns allt du bör tänka på när du ska byta handtag i . Fint med sà mànga olika handtag i ett och samma hus. Hur putsar man upp gamla beslag? Här hittar du bra tips och förklarande fotografier och beskrivning på hur du putsar upp gamla möbelbeslag. Säljer st par dörrhandtag i bakelit och trä.


De har en del gammal färg på sig, och. Hur låsar man ihop handtag på gamla handtag ? Hur byter vi vår gamla vattenutkastare? Dagboken: En massiv rundad furudörr med gamla handtag öppnade till en överraskande stor källare, tegelgolv från ett svinhus i närheten, ljust oputsat bruk i . Det var en het och stilla sommardag, så vindstilla att jag, när jag drog i klocksträngen med dess glanslösa gamla handtag av mässing och elfenben, hörde . Foto handla om Slut upp av gamla handtag.


De flesta handtag finns i standardmåtten och 1mm och vissa även i 8 1och 1mm. Lackerar vi dina luckor kan vi självklart spackla igen gamla. Byt ut tråkiga gamla handtag mot nya från vårt Color Concept.

Välj bland sex häftiga färger: mässing, gun metal, borstat stål, borstad svart, vit och ljusgrå – och. Små medel kan göra stora skillnader. Genom att byta ut dina gamla handtag mot nya kan ditt badrum eller kök nästan kännas som nytt. Vi tillverkar beslag efter gamla förebilder i egen fabrik i Eskilstuna.


Vi är stolta att föra arvet av Eskilstunas beslagsindustri vidare. Foto av Chris Wesslen Jonas Mauritzson på Mostphotos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg