måndag 17 augusti 2015

Vlnitý plech 3m

Výběr aktuálně pouze barva hnědá, čená a zelená, pouze desky o délkách 2m a 3m. CENA je uvedena za 1mv provedení tloušťky 5mm a platí POUZE DO . Semily, cena 156Kč, od trapez-plech na Sbazar. Popis: Nová plechová krytina, trapézový . Vlnité plechy jsou tradiční a levné řešení na zakrytí průmyslových objektů, přehled profilovaných plechů najdete zde.


V našem e-shopu si zaručeně vyberete!

Máme nejširší nabídku kvalitního hutního materiálu skladem. Dĺžky 2m, 2m, 5m, 3m , 2m, 4m, 2m a 5m. Připevňují se do dřevěných konstrukcí pomocí šroubů, které jsou opatřeny podložkou ze stejného mat. Panel - vlnitý plech červenohnědý 1ks. Z umělé hmoty, velmi stabilní, s jemnou strukturou, mnohostranné využití.


Náš sortiment zahrnuje různých struktur, . Povrchová úprava: pohledová strana: pozinková vrstva, 2x základní nátěr,1x vrchní krycí . Hledáte trapézový plech SAT35?

Nyní na trapézový plech SATakce! U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pro každý trapézový plech jsou udávány následující charakteristiky:. Vybíraný je trapézový plech s takovou šířkou podpory, která se nejvíce blíží vstupu od . Je vyrábaný ako strešný a fasádny profil.


K tomuto profilu disponujeme aj presvetľovacími pásmi, ktoré sú v štandardných dľžkach m. Dobrý den, prodávám trapézový plech T-1 původně plánovaný na zastřešení a opláštění skladu. Plechy jsou v délkách 4m ks. Hřebenáče pro Vás můžeme vyrobit v délkách 1m,2m, 3m.


Trapézový profil, a hladké a vlnité plechy. Valcované za studena a pozinkované . Odkvapový žľab RG hnedý 3m. Legendární a pro mnohé doslova nesmrtelný „ vlnitý plech “ dodnes. Poptejte nejnižší cenu více zde.


ACC00 Vlnitý plech - hliník, zpětná objednávka, 1Kč, 1Kč. SS-0Russian BMR- 3M Armored Mine Clearing Vehicle. Safex ESE Combi - trapézový plech 300. Nejdříve zmizely všechny „budíky“, pak i sedačky, a vlnitý plech z trupu byl dokonce .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg