onsdag 19 augusti 2015

Rullesparkel tørketid

Oppgitt tørketid er målt ved nevnte verdier: Overmalbar etter. Har du vært nøye med slettingen sliper du. Når du rullesparkler tak og vegg med en rulle, kan du spare mye arbeidstid. Se videoen hvor vi viser hvor effektiv sparkling med rulle kan være.


Skulle du gjerne hatt en slett fin vegg, men gruer for jobben med å helsparkel.

Da kan rulle sparkel være løsningen. Bindemiddel: Sampolymerlateks. Jeg bruker rullesparkel fra Biltema. Er det så ræv at det er det som er årsaken? Har en tendens til å skje på lag nummer to, og ikke lag nummer . Tørketid Tørr: timer, avhengig av sjikttykkelse.


Maleren viser hvordan du helsparkler en.

En-komponent, ferdig til bruk. Underlagets temperatur må være min. Kornstørrelse: Max mm. Hard Heads rullesparkel er en vannbasert, finkornet håndsparkel for bredsparkling, samtidig som den har en meget god fylleevne og kan.


Så starter den virkelige jobben. Med tørketid på to timer, kan du fint male to strøk samme dag. Rullesparkel påfører du enkelt med en langhåret malingsrulle.


Domaas anbefaler å bruke rullesparkel , hvis du er opptatt av et helt slett resultat. Svanemerket ferdigblandet allround rullesparkel. En grå allround rullesparkel. Ferdigblandet og smidig rullesparkel for skjøter og bredsparkling av vegger og. Avrettingsmasse Selvutjevnede Best Flyt 20kg Heydi.


Lar sparkelet tørke døgn før pussing, anbefaler vel 1-timer, så bør være greit det. Sparkel Lett Repp 5kg Heydi. Gjorde et forsøk, kjøpte Jotun sparkel og .

Vedheft: Produktet har god vedheft mot gips, . Det er spesielt viktig å legge merke til tørketider. Tykke lag, lav temperatur, høy luftfuktighet og liten luftbevegelse forlenger tørketiden. Mediumsparkel anbefalt til bygningsplater, mur og betong. Den er beregnet til skjøtsparkling, flekksparkling og helsparkling. Dette er flytende sparkel som tykk maling.


Nordsjø original rullesparkel 10l.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg