torsdag 13 augusti 2015

Riksbyggen felanmälan

Här kan du skicka ett meddelande till oss om du har fel i din lägenhet eller fastighet. Vi registrerar din felanmälan inom timmar. Riksbyggen jobbar alltid för att hantera ditt ärende på bästa sätt.


Fel i din lägenhet eller fastighet? Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.

Föreningens felanmälan har öppet dygnet runt, årets alla dagar. Du kan göra felanmälan via telefon eller via kundwebben på Riksbyggen. All felanmälan skall ske till fastighetsskötarens expedition på Saxofongatan och den är öppen vardagar 09. Läs mer om vilka saker som du själv ska tänka på och avhjälpa i . För vår ekonomiska förvaltning anlitar vi Riksbyggen. Hyror, månadsavgifter, andrahandsuthyrning, pantförskrivningar, garagekö ombesörjs av Riksbyggen.


Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. Här nedanför har vi listat några av de vanligaste problemen och vad du ska göra.

Skötsel av Göteborgshus utförs av Riksbyggen. Akuta ärenden, som inte kan vänta tills ordinarie felanmälan öppnar, . Här hittar du info om felanmälan. Klicka här, så kommer ni automatiskt . Du kan få hjälp med reparationer i din lägenhet men får då själv betala för de kostnader som uppstår.


Observera att fel av akut natur måste ringas in. Det är viktigt att du, innan du gör en felanmälan , bedömer allvaret på skadan. Kontakter för felanmälan och bokning. Felanmälan sker till Valvet vardagar 07. Innan du gör en felanmälan , tänk igenom vad som är föreningens.


Eller felanmälan direkt på Riksbyggen. Själva anmälan kostar inget extra. Använd denna tjänst när behov finns.


Men betänk att så fort arbetet . När man gjort en felanmälan hur lång tid ska det ta att få dom åtgärdade? För felanmälan är vi anslutna till Riksbyggens kundtjänst. För att underlätta för dig som hyresgäst finns det ett telefonnummer för felanmälan.

Stiftelsen Stora Sköndal tar över hyresadministration. Växeln bemannas dygnet runt. Vi skall alltså inte anmäla fel direkt till vår fastighetsskötare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg