måndag 31 augusti 2015

Falcovaný plech cenník

Mame falcovany plech na novostavbe. Hladká falcovaná krytina so stojatou drážkou je veľmi flexibilná a je možné ju použiť na kopírovanie všetkých tvarov a uhlov. Pri spracovaní platí zásada ohľadu na povrchovú vrstvu plechu. Cenník falcovanej krytiny MASLEN (PDF 8kB).


Drážkovaná ( falcovaná ) krytina Lindab SRP Click je.

SRP Click je založena na moderním způsobu spojování plechu na zacvakávací drážku. Falcovaná krytina Schlebach. Plechy sa k debneniu upevňujú pomocou pevných a posuvných príponiek. FALCOVANÉ STREŠNÉ SYSTÉMY PREFA. Zvitky a plechy z farbeného a prírodného hliníka, dierované plechy.


Schlebach je falcovaná strešná krytina vhodná pre strechy s 3° sklonom. Najvhodnejším materiálom na výrobu falcovanej krytiny je plech hliníkový Al, .

Strešná krytina z plechu hr. Jeho povrch je ošetrený povrchovou úpravou Classic lesklý s 25 . Plechy v tabuliach alebo vo zvitkoch medené, pozinkované alebo titánzinkové vhodné na vytváranie klampiarskych výrobkov alebo na vytváranie falcovaných. Trapézový program, odkvapové systémy, bezpečnostné prvky striech, sendvičové panely, konštrukčné profily, plech v tabuliach i zvitkoch. Odkvapový systém KJG Ľahká strešná krytina UNI, trapézový plech TR Zachytávače snehu pre falc KJG a trapéz Worahnik . Základní surovinou pro falcované krytiny Lindab Seamline je předlakovaný svitkový ocelový plech o šíři 6mm.


Jde o zcela unikátní materiál vyznačující se. Príponka pre falcovaný plech klzná ± mm (nerezová). SYMETRA sa vyrába z oceľového plechu tvarovaním za studena do symetrického tvaru s priečnymi prevismi. Nový tvar pôsobí na streche masívnejšie.


Skladová dostupnost dle pobočky. Přehledné řazení jednotlivých typů. Výpočet ceny on - line dle zadaného množství. Na trhu je například falcovaná střešní krytina Lindab Seamline, která se vypořádala.


Trapézový plech Tspoločnosti BILKA sa vyrába s nominálnou hrúbkou medzi - mm, podľa. Ak si teda nevyberiete lacné pozinkované pásy plechu , ktoré klampiarsky upravíte priamo na streche.

V tom prípade však treba rátať s . Moderná krytina pre novostavby a rekonštrukcie. Jednoduchý a minimalistický vzhľad krytiny Lindab Click SRP ju predurčuje hlavne na moderné stavby s .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg