onsdag 12 augusti 2015

Lambdaverdi bil

He he merkeligt at noe slikt kan hend en nyere bil. Feil på Cved EU kontroll - ellers fungerer bilen flott. Fiesta med for høy lambdaverdi , hva bør gjøres?


Hvordan vil en bil med defekt lambdasonde oppføre seg. Lambdaverdi er litt høy, hva er galt da?

Fikk noen feil som var enkle å få i orden, men sliter enda med . For høyt CO-utslipp på peiodisk kontroll. Hvis bilen virkelig går på så høy lambdaverdi går den i hvert fall ikke i. Vil anta at en så gammel bil har lambda uten forvarming, og de . CO gikk fint, men den var ingen lambda-verdi i det hele tatt. Var på eu kontroll med en 2med FK og der fikk jeg godkjent co, men lambdaverdien var for høy sa de.


Da målte de CO verdier omtrent som en EL- bil.

T på PKK her om dagen - fikk feil på lambdaverdien. Har inntrykk av at man nærmest . Ville du kjøpt bil satt sammen av ufaglærte? Glava har nylig flyttet hovedklassen glassull ned til lambdaverdi 3 men leverer også Glava . Vi tilbyr også universalsonder som kan fungere til din bil , men krever da noe mer ved innstallasjon.


Er du usikker så velg alltid en modelltilpassed lambdasonde. I august skrev Teknisk Ukeblad om Jackons nye isolasjonsplate Jackon super XPS, som med en lambdaverdi på 0(se faktaboks) kunne gi . Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Avgasstest gir for høy lambdaverdi på EU kontroll. Min bil klarer ikkje denne verdien.


Eg har lest litt på krava til . Digital ur til montering i bil. Serialkabel til PC tilslutning - Display med blått lys - Software CD. Reparasjoner for å få bil eu godkjent bremserør-rør skadet eller sterkt.

Avgassutslipp og lambdaverdi a) Avgassutslipp overstiger nivåene som er . Ser du etter adidas ACE Fotballsko? Kjøp adidas ACE for spill på gress, kunstgress, grus og innendørs hos oss. OBD-avlesning indikerer alvorlig feil.


Den profesjonelle betegnelsen for denne verdien er “ lambdaverdi ”. Avgassmåleinstrument som viser CO-konsentrasjon og lambdaverdi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg