måndag 17 augusti 2015

Flugger grundfärg trä

Färgskrapa till trä : Extra skarp. Pigmenterad grundfärg som tränger in, ger extra hållbarhet, täckförmåga och skydd mot fukt. En grundfärg ger extra skydd mot fukt och svamp och säkerställer att den efterföljande.


Classic-serien är alkydoljefärg för snickerier utomhus. Serien består av grundolja, mellan- och slutfärg. Passar till trä utomhus som är extra utsatt för fukt.

Tränger djupt in i träet och fyller porerna, samt säkrar god vidhäftning för. Används på byggnadsdelar som . EWT och används som grundfärg utomhus på nya eller tidigare behandlade ljusa träsorter, inklusive tryck- och vakuumimpregnerat trä. Lämplig på pappspända tak och som grundfärg i tak där man tvättat ner limfärg. Vattenburen grundfärg av alkydoljeemulsion.


Bra vidhäftning på sugande underlag. Mycket fyllande grundfärg som fyller ut mindre revor och sprickor. Folksams återkommande färgtest är ett test av utomhusfärgers förmåga att klara utomhusexponering och deras miljöprestanda.

När fasaden är rengjor slät och snygg är det dags att börja tänka på grundfärg. Behandla först träet med Grundolja och grundmåla sedan grundfärg. Ska du måla ditt trä och dina snickerier utomhus?


Flügger Facade – grundfärg och förbehandling. Grundfärgen har en speciell förmåga att hindra fukt från att tränga in i panelens ytved och skada träet. En annan fördel med Bestå Grundfärg är att den torkar . Testet är utfört på gipsskivor som inte målats med grundfärg. Det kanske är dags att måla om huset eller måla ett konstverk på väggen?


Vi på K-rauta har roliga och spännande produkter att erbjuda dig som vill sätta lite . Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av frigolitlister. Välj bland taklister, takrosetter och takbalkar som enkelt kan målas om i önskad kulör. Välkommen till vår färgbutik på Östermalm!


Generellt kan man säga att ett hus ska grundas noga med grundfärg och därefter. Ett ändträ kan suga upp fukt och vatten 1. DIY - Bygg din egen torkställning i trä. Rörelser i träet på grund av fukt blir större än på en målad panel. Svindyr färg som på nytt grundmålat trä inte täckte ens efter 4:e målningen.


Deras grundfärg är lite halvbra så jag har använt Alpinas utegrund (Byggmax).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg