måndag 31 augusti 2015

Hus till salu visby

Hus till salu i Visby hittar du på Booli. Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare. Villor till salu på Hemnet i Visby , Gotlands kommun. Nära strand och idylliskt fiskeläge ligger detta fina och välskötta hus endast mil från Visby. Bostäder till salu på Hemnet i Gotlands län.


Våra fastighetsmäklare hjälper.

Antal RuBoarea: m² Tomtarea: 7m². Sök bland bostäder till salu i Gotland. Här på Blocket Bostad visar. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby butikslogo. Hus och lägenheter till salu i Visby och på Gotland.


Trevlig 1-plansvilla med inredd källare under hela huset. FÖRSÄLJNING FÖRSÄLJNING Tre hus med mycket höga utgångspris ligger ute till försäljning. Alla med en prislapp långt över tio miljoner.

Snart kan du köpa ett litet hus innanför ringmuren i Visby. LÄS OCKSÅ: Fem otroliga villor på Gotland till salu. Högklint - Makalöst hus med ett av Gotlands bästa lägen!


Köpa eller sälja bostad på hela Gotland. Fastighetsbyrån, Sveriges största mäklare, har självklart kontor nära dig. Din Fastighetsmäklare i Visby.


Ett hus är till salu i Visby. Huset ligger precis vid ringmuren och bilderna är fantastiska! Unik villa i Visby – se bilderna här! Bostadsrätter, hus (villa och radhus) säljes på Gotland.


Gotlan Visby : Ett fantastiskt läge med havsutsikt! Ett minst sagt unikt hus finns nu till salu på Gotland. Huset löper längs den anrika Ringmuren i Visby och får antas vara en stor del av öns långa . Hitta bostäder till salu just nu i Visby -Innerstad. Se vilka mäklare som säljer mest i Visby -Innerstad och följ även vad grannen får för huset när hen säljer.


Bor i Mellersta Gotland i Visby år. Huset är kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är.

Ejmunds mellan Roma och Björke k:a, mil öster om Visby , väg 14 säljer mört biffraskött. Vi har nu hus till salu i visby innerstad från Hyrahyra. Ett litet hus på Trappgatan i Visby på Gotland gick nyligen för.


Läge i Visby intill Stora torget men samtidigt med en avskild innergård är något alldeles extra. Men det mest unika med fastigheten är att det i . Till Salu : Tomter, hus och lägenheter i Fröjel på Ekstakusten, Gotland. Läs mer om våra tomter som är till salu. Med hjälp av vår bostadsväljare kan du enkelt se vilka lägenheter som är till salu. Det blir lägenheter i det nya området Visby Ängar, tre punkthus med fyra våningar och fem tvåvåningshus med.


Hamnplan och Visby innersta Visby - Lokalfastighet. Donnerska Huset och har ägts av kända handelsmän såsom . Nu kan du köpa ett hus i Visby - och på köpet få med ett skelett som ligger inglasat i källaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg