tisdag 19 januari 2016

Assa gångjärn innerdörr

ASSA erbjuder allt för att säkra innerdörrar och ytterdörrar. Från villalås till stora låssystem och. ASSA OEM erbjudar dörrlösningar för dina behov.


Vi har flertalet olika låslösningar,. Våra gångjärn finns med en rad säkerhetshöjande funktione.

Fästbricka för lätta innerdörrar. Låskompaniet erbjuder ett brett sortiment av gångjärn till toklåga priser. Lätta dörrar (med snap-in gångjärn ) Om det är en dörr med lätt konstruktion, är det enda verktyg du behöver en skruvmejsel. Stick in skruvmejseln under . An ASSA ABLOY Group company.


Det tidigare Snap-In gångjärnet har sen det började. Gångjärn för lätta innerdörrar.

Förstärkningsplåt för gångjärn. Handtag Altandörr Assa Fix 853S Höger Blankkrom. Cylinder Innerdörr Assa 551XMed Nycklar Nickel. Förzinkat tappbärande gångjärn. Jag har en dörr med tre gångjärn.


Det gällde en dörr och det gällde en s. ASSA AB utvecklar lås- och säkerhetssystem i takt med att samhället förändras och nya. Tillbehör, låshus, gångjärn och handtag. På det sättet kan vi erbjuda handgjorda dörrar som.


De flesta dörrar kräver också ett någorlunda regelbundet underhåll, inte minst därför att gångjärn , lås och beslag utsätts för hårt slitage. Om dörr och karm är upprest, måste dörrbladet lyftas när dörren ska öppnas för att inte skada undersidan av. Trycke Std A6(förnicklat) eller valfritt. Miljödeklaration, Innerdörr Massiv Laminatbeklädd.


Vid all höjdjustering är det viktigt att tillse att alla gångjärn blir . Spänn ett gångjärn i taget, börja uppifrån och gå. Använd ej lättflyktiga oljor som symaskinsolja eller låsolja.

Dörrtrycke med genomgående fastsättning (M4) för lätta innerdörrar. För att avgöra hur en dörr är hängd ska dörren ses från. Tappbärande gångjärn 1mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg