onsdag 13 januari 2016

Gamla lås och beslag

Gammalt beslag , dörröppnare, till gammalt skåp, jugend. Avstånd mellan handtagen 1mm. Möbellås - Boxlås - Garderobslås - Lås för skjutdörrar - Kolvlås - Rullås - Grindlås - Excenterlås - Vridlås - Infällda - Utanpåliggande.


I denna kategori finns det . Ett stort utbud av gammaldags lås , kammarlås, WC- lås , nycklar och praktiska. Allt är tillverkat efter gamla , klassiska modeller som passar i både äldre och.

Här hittar du alla möjliga beslag i gammal stil till dina dörrar. Till innerdörrar har vi som standard valt låskista FAS 40C, vilket är den låslista som mest efterliknar de gamla dörrarnas lås. Låskistan finns även för toalet och . Allt jag smider görs på beställning och varje produkt är på så vis unik. Jag smider enligt gamla traditioner och min specialitet är nycklar, lås och beslag.


Efter deras modeller gör vi nu beslag av de välkända typerna. Vi framställer beslagen så som de såg ut förr. Beslag till dörrar tillverkade efter historiska förlagor och med gamla metoder.

Ett låshus som passar utmärkt till innerdörrar samt badrums- och toalettdörrar både i privatbostäder och kontorslokaler. I Qvarnarps byggnadsvårdsbutik har vi alltid ett stort sortiment av begagnade, renoverade lås. Här är ett litet urval av de lås vi har på lager. Behöver du lås eller beslag till ditt nya hem?


Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment från kvalitetsvarumärken som Habo, Smedbo Assa och Cello. Då blir låset separat och du kan ha kvar det gamla. Vi har låskistor som passar för detta. För att försvåra uppbrytning är regeln härdad. Dörrlås Lås Dörrvred Nycklar Antikt.


På gång med att renovera de gamla dörrarna eller blir det nya? Dörrhandtag och andra beslag till innerdörrar. Våra handtag passar till både nytt och gammalt. Om du letar efter tidstypiska dörr- och fönsterbeslag till ditt hus har vi ett.


Söker du beslag , lås eller nycklar till dina nya eller gamla möbler har vi med . Här får du bra tips om innerdörr och beslag till innerdörrar med dörrhandtag och dörrknopp. Det är inte ovanligt att man också måste byta lås. Linneúniversitetet i Kalmar samlar sin verksamhet.

BBGRUPPEN levererar inredning, lås och dörrkomplettering till detta byggprojekt. Beslag i smide, mässing och förnicklad mässing, nytillverkade efter gamla förlagor. Vi säljer godkända och prisvärda kombinationslås och hänglås för väskor och skåp, men även kompletta låssystem för dörrar samt enskilda delar . Beslag och möbeltillbehör via internet till privatpersoner och företag i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg