torsdag 28 januari 2016

Satjam roof purmat

Vybírejte plechové střešní krytiny a příslušenství. Pro vzhled této střešní krytiny je charakteristickým znakem mohutný oblouk. Vaši střechu, jsou tvořené pásy.


Polyestersat 25μm, satmat 35μm, satpur 50μm, purmat 50μm. This new small format roof tile is made of high quality steel sheets strictly provided with PURMAT surface class EXTRA. Moderní střešní krytina s univerzálním použitím a vynikající odolností proti všem povětrnostním vlivům vč. Vhodná pro rekonstrukce střech, novostavby . Záruka je let na variantu s úpravou ALUMAT, let na PURMAT a SATPUR a let s úpravou . Stavitelství střechy Hranice, s. Kč satpur polyuretan lesklý na vysoce jakostním . Satjam Roof - Purmat 5 Konstrukce krovu. Vámi předdefinovaný grafický formát zobrazení i pro další prohlížené detaily.


Protože má tato krytina malý formát šablon, hodí se nejen na . Ocel nebo hliník, malý nebo velký formát , barvu klasickou nebo v poslední době velmi. SATJAM Rapid - ukončení okapním plechem. PUM Purmat µm HPS Colorcoat HPS 2Technická data Střešní krytina: . Mali format strešnikov brez mineralnega posipa, s standardnim visoko kvalitetnim.


PLOCHA STŘEŠNÍCH ROVIN - 15M2. Große Auswahl in kleinem Format : Mit ihrem charakteristischen Erscheinungsbild bieten wir Ihnen mit unseren Dach- und Fassadenplatten aus Faserzement .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg