onsdag 27 januari 2016

Montera stormhasp

Hur montera dämpare till tung lucka med gångjärn. Hur ska en gammal stormhaspe sitta? Hur mycket gängtape ska man ha på? Placeringen avgör vad den kallas.


Ofta har bara den båge man normalt öppnade. Stormhasp av stål eller rostfritt Aför uppställning av fönster.

Lätta att passa in och montera. Hake av stål till handvarpa och stormhasp. Märla för infästning av handvarpa och stormhasp på fönsterbågen. Varmförzinkad stormhasp i längd 3mm.


Förzinkad skruvögla till stormhasp , invändig diameter 8mm. Vädringsbeslag, även kallad stormhasp , levereras som standard till denna familj. En stormhasp till varje luft.


Finns även i mässing som tillval mot tillägg. I stället för att byta hela fönstret kan du montera insatsfönster och samtidigt bibehålla.

I mitten på motsatt sida ska det sitta en stormhasp. Att byta ut gamla fönster mot nya 3-glasfönster kan vara en lönsam affär om man ser till husets uppvärmningskostnader. Eller har kanske ytterdörren gjort sitt? STORMHASP 21Z-2SB BÅREBO.


Utförande: Förzinkat Längd: 2mm. Utvändigt på alla fönster medlevereras stormhasp och märla, invändigt och mellan . Hyllplats: Lägg till i inköpslistan. Passar utmärkt att montera på balkongen.


Utåtgående fönster med smäckra profiler i gammaldags, klassisk stil. Levereras med klassisk fönsterhake och stormhasp. MÄRLA 1¼” av stål för infästning av handvarpa och stormhasp på fönsterbågen.


Habo Tribe är ett nytt elektroniskt entrélås från Habo. Det har fingertrycksavläsning och kan även öppnas med kod eller nyckel. Enkel att montera på ytterdörrar . Re: °SÖKES° - Låsbar stormhasp.


Oavsett om du vill modernisera eller återställa funktionalitet är det enkelt att montera och ge ditt hem ett lyft. Rullskena av stål för lådor och skivor. Inklusive trä- och systemskruv.

MÅTTEN DU BEHÖVER FÖR ATT MONTERA RÄTT CYLINDERRING. Cylindern får inte sticka ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg