tisdag 26 januari 2016

Teleskopskaft roller

För penslar, rollers och slipklossar. Clickfäste för roller , samt skruvanslutning. Rollerskaft tillverkat av aluminium. Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring.


Stort sortiment av teleskopskaft och förlängningsskaft till rollerbyglar, penslar och borstar. Från enkla plåtskaft till aluminiumskaft.

Med teleskopskaft aluminium XL kan man måla svåråtkomliga ytor utan att behöva stege eller byggnadsställning. Köp med dig ett helt set med roller , bygel och tråg eller köp de delar du behöver separat. Teleskopskaftet har en mycket låg vikt och. Använd ett teleskopskaft när dina armar inte räcker till.


Skaftet passar både roller och penslar. TELESKOPSKAFT FISKARS QUIKFIT TELESKOPFUNKTION 28-4M. Förlängningsskaft i aluminium av hög kvalitet med ergonomiskt handtag i gummi.


Lämplig till varv-, industri-, golv- och fasadmålning. Hos oss på K-rauta hittar du roller , penslar och spacklar från välkända.

Vi har penslar och roller av god kvalitet till ett bra pris. Med QuikFit teleskopskaft från Fiskars så kan du enkelt nå upp till meter. Armen har ett automatiskt lås för armen och huvudet för att du skall kunna arbeta på . Passar rollerbyglar och fasadpensel.


Pulverlackad plåt, handtag i hårdplast och konat skafthuvud. För målning av väggar och tak med vatten- och oljebaserad färg. När du ska välja pensel bör du.


Outside roller - Dalapro Hörnlistverktyg utvändig. Hörnroller för målning av svåråtkomliga utrymmen där vanlig roller inte kommer till. Tryckmatad roller och färgspruta i ett ! Bästa lösningen för tillfälliga. Körde med anza korthårig roller med teleskopskaft och sadolin våtrumsfärg utan att grunda.


Rullade rollern direkt i färgen utan att stryka av, . Köp Stickbygel för roller 2mm hos Bjelin. Den långa luggen gör att färgen lättare tränger ända in i fördjupningarna i väggstrukturen. Mindre strukturerade väggar målas med en kortluggad roller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg