torsdag 14 januari 2016

Bornholmsk granit gravsten

Det betyder, at bornholmsk granit er særdeles vejrbestandigt og ikke forvitrer og forgår, når det . Flere vælger gravsten i bornholmsk granit. De smukke granitter fra solskinsøen, bliver stadigt mere populære blandt vore kunder. Se i videoen herunder, hvordan rejsen fra bornholmsk granit til gravsten starter . Dansk granit der anvendes til brug indendørs og belægningsløsninger.

Helletsbakke giver en levende baggrund til bygningsopgaver og gravsten. Brugen af gravsten er meget egns bestemt, og mængden af gamle og. På Rønne kirkegård finder man en større gravsten i upoleret rønngeranit på . Bornholmsk granit af typen Blå Rønne.


Danske Stenhuggerier, der har en stand på udstillingen, vil bruge den bornholmske granit til at lave eksklusive gravsten. Stor og smuk gravsten i bornholmsk granit. Gravsten , Brændt Halmsta med finslebet hjerte.


Dekorationen er håndhugget eg inskriptionener relief hugget.

Link til pdf fil med fotos af bornholmsk granit og svensk granit. Skrifttype (indhuggede bogstaver). Vælg skrifttype til de indhuggede bogstaver du ønsker på stenen. Hos Vejrup Stenhugger har vi et bredt udvalg af gravsten.


Se vores store udvalg af sten til gravsted her, og kontakt os for yderligere information. Det bornholmske grundfjeld består hovedsageligt af bjergarterne granit og gnejs. Som alle andre bjergarter består granit og gnejs af mineraler.


Granitten bruges i dag til bla. En gravsten må gerne være en historiefortæller. Flere forskellige fuglebade i sten, granit og natursten.


Køb online i dag og få leveret dit granit fuglebad i morgen. Man fremstillede især bygningssten, men også gravsten. De bornholmske arbejdere trak på de erfaringer, som de svenske arbejdere havde omkring. Det er af bornholmsk granit , lidt tørt i 31.


Andersen døde, tilhuggede sønnen Hans P. Det skulle kunne dele de mindre stykker granit og gøre overflader jævne. Alle, som har bopæl i Silkeborg og Mariehøj sogne, har ret til et gravsted på.

Navnepladen er fremstillet af bornholmsk granit (”Moseløkke”) og måler. Elias Ølsgaard har på sin hustrus gravsten udført et bronzerelief af en hån der. Stenen til gravstedet er af bornholmsk granit.


Den dag, hvor jeg sammen med graveren kan nedsætte det lille træ, er operation gravsted slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg