onsdag 27 januari 2016

Studentkortet resesymbol

För att få resa på studentbiljett krävs det att du har resesymbolerna på ditt Studentkort. Mar Har du studentresesymbolen på ditt digitala kort är du berättigad till reserabatterna, då kan du välja student när du köper din biljett och . Här har vi samlat alla våra studentrabatter på billiga resor till mängder med destinationer världen över. Du hittar rabattkoder för både flyg, hotell och paketresor, . Missing: resesymbol ‎ ‎Must include: ‎ resesymbol Hos vilka reseföretag gäller mitt Studentkort?


Similar Translate this page Om du har reselogotyperna på ditt Studentkort och det fortfarande är giltigt, kan du som student resa rabatterat med fler olika. Så aktiverar du ditt Sommarkort Vad får jag med Studentkortet ? A step-by-step guide to applying for a Studentkort Våra appar . Translate this page Sep Det fick psykologstudenten Erik Blennow Nordström uppleva när han skulle köpa sitt rabatterade Jojokort på Skånetrafikens kontor i Lund i . Aug Den studentrabatt på periodkort som vi erbjuder gäller för den sohar ett Mecenat- eller Studentkort med studentresesymbolen, antingen som . Istället gäller studentrabatten för dig som har ett Mecenat- eller Studentkortet. Mecenatkort eller Studentkort med studentresesymbolen i app.


En fråga, min dotter har börjat studera på Chalmers och på hennes studentkort syns inte den nya resesymbolen som Västtrafik kräver, bara SJ och eller SL.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg