måndag 11 januari 2016

Byggnadsvård nääs

Vänder sig till allmänhet och fackfolk som söker information om traditionella hantverk och . På Nääs finns det flera aktörer som har verksamhet som är öppna för besökare. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Välkommen till ett eldorado för dig som söker lust och inspiration med hållbara perspektiv. Stort kursutbud inom slöjd och hantverk, en fullmatad butik och inspirerande utställningar.


Följ oss på sociala nätverk.

Har du lust för att lära dig mer hantverk? Korta helgkurser för privatpersoner och. Tillsammans med Västarvet arbetar vi för att erbjuda ett stort utbud av slöjd och byggnadsvård på Nääs.


Vi är en av landets största arrangörer av kurser på . Idag är vi det enda som drivs. Här hittar du öppettider, karta, vägbeskrivning samt . Fönsterrenovering, som är den mest populära, finns förstås med även i år. Byggnadsvård Nääs har presenterat årets byggnadsvårdskurser.


Det vimlar av tv-program - inte minst i sommartid - där hus renoveras och gamla miljöer återskapas.

KIF - Konsthantverkare och Industriformgivare. Allmogeträ i Restad: Finsnickeri i Vänersborg med inriktning mot byggnadsvård. Kulturmiljö Hallands sida om rådgivning inom byggnadsvård.


Apologies, but no events were found for the requested venue. Allt i de vykortsvackra omgivningarna vid Nääs slott. Aktiviteterna är gratis att delta i . Många drömmer om att hitta en gammal vacker trävilla att renovera.


Men alla hus är inte värda . Beskrivning Relaterade produkter (4). Hantverkare visar praktiskt . Slöjdseminariet på Nääs är nyskurat och väntar på deltagarna som ska gå årets första kurs - den första av årets 1kurser. Mönsterpass: Förskjuten rapport.


Svampodling, fönsterrenovering eller kanske en japansk helg i Nääs vackra miljö ? Nääs är en unik blandning av natur och kultur i gränslandet mellan storstad och. Författare, Charlotta Kerstin Hanner Nordstrand. Publicerad i, Västergötlands fornminnesförenings tidskrift.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg