torsdag 5 maj 2016

Alber fastigheter ab

Albèr Fastigheter ingår i en grupp familjeägda fastighetsbolag med stark lokal förankring som hyr ut egenägda bostäder och lokaler. Telefontid: vardagar 13:00–16:00. Albér Fastigheter i Kristinehamn AB är ett mindre aktiebolag med anställda.


Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 7TKR. Funktionärer för företaget ALBÉR FASTIGHETER I KRISTINEHAMN AB. Visa fler bolag på denna adress. Inga telefonnummer registrerade.


På onsdagskvällen stängde HM sin butik i 15-huset och flyttade in i gallerian Valvet. Men klädjättens hyreskontrakt där sträckor sig ytterligare . David Eriksson VD på Albèr Fastigheter AB. Inlägg om albér fastigheter skrivna av Peter Sörensen.


Förvaltar fastigheter , däribland ett mindre antal hyresrätter, i centrala. Stadsrum Fastigheter förvärvar fastigheterna Duvan Duvan och. Albèr är en privat fastighetsägare med hyreslägenheter. Bror Carlsson Fastighetsmäklare AB.


Kasernhöjden Fastighets AB i Karlstad. Ekonomichef at Volito Fastigheter AB. Se kontaktuppgifter längst ner på sidan.


Consensio Fastigheter AB ägs av Consensio Invest AB och ingår i samma koncern som Autowåx Bil AB , Frykens Trävaru AB , Sixt biluthyrning Värmland. Hyreslägenheter framförallt i Karlstad men har även fastigheter i Kristinehamn med ett par dussin lägenheter för uthyrning. Hudspecialisten i Karlstad AB.


Länstidningen Värmlandsbygden AB. Köpeskillingen var nära en halv . AB Värmland är ett entreprenörsdrivet initiativ, en tävling där för att få fram och utveckla människor med entreprenörsanda,. Alber Hyreslägenheter i Värmland. MKB fastighet är en kommunal hyresvärd i Malmö.


Under juni såldes bolaget Karolinen Fastigheter med fem fastigheter om. Duvanhuset och 15-Huset i Karlstads centrum till Albèr Fastigheter för 4mkr. Det kommunägda bostadsbolaget Karlstads Bostads AB bygger för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg