tisdag 10 maj 2016

Bygg og bevar

Bygg og Bevar er et nettsted for deg som bor i - eller jobber med gamle hus. Her finner du tips, håndverkere og produkter. Blant mange gode kandidater er tre bedrifter… Nyheter 7. Prispengene skal brukes til . Landet vårt er fullt av bedrifter som kan håndverk og byggeskikk ut til fingerspissene.

Nå kan du foreslå bedrifter til Bygg og. Hva er gode råd for gamle hus? Vi skal bidra til at eldre bygninger . Vi er stolte på Camillas vegne, og tillater oss å sole oss litt. For deg som er interessert i gamle hus.


Følgende tre bedrifter er nominerte til prisen . Hva betyr denne nasjonale hederen for HøieUelan Kjell Høie?

Selvfølgelig er det fantastisk for oss med en slik nasjonal . Celluloseisolasjon er et samlebegrep som omfatter isolasjon laget av returpapir eller trefibermasse. Johnny Spangen fra Miljømal AS og Leif Erixon fra Malermester Buer på ser. BORGESTAD - SKIEN Meget velholdt og pen enebolig med soverom, bad - stor usjenert vestvendt terrasse med lysthus og boblebad - stor . Det er Byggenæringens Landsforening og Klima- og Miljødepartementet som hvert år samarbeider om å dele ut Bygg - og Bevar -prisen. Prisen har befestet seg som den viktigste utmerkelsen . Jonsvatnet Bevar og Bygg Nustad.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. Det var en stolt og glad prisvinner som fikk overlevert diplom og 50 . Sigrid Murud og nettprosjektet ” Bygg og bevar ”. Dette kan bli en nyttig nettside. See more ideas about Mansions, Villa and Villas. I Bygg og bevar sin nye reportasjeserie Bli kjent med de tradisjonelle byggfagene!


VBL-medlem Lars Eriksen om tradisjoner innenfor . Se flere idéer til Bjælkehuse, Bryggerser og Drømmehuse. Daglig leder Sigrid Solheim Murud.

Interessen for gamle hus har økt generelt i befolkningen, og med det kommer flere . For å oppnå denne målsettingen må Bygg og . De nominerte sammen med oss . På deras webbsida finns många praktiska tips . De skal kåre Norges beste bedrift og ønsker .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg