måndag 2 maj 2016

Folie pro ploché střechy

Izolace ploché a mírně šikmé střechy. Na všechny typy podkladů, pro novostavby i rekonstrukce. Střešní foliový systém Základním hydroizolačním materiálem jsou válcované folie z měkčeného polyvinychloridu (PVC). Hydroizolační PVC krytina je dodávána . Kvalitní stavební materiály pro střechy , fasády a izolace od největšího.


Fólie se volně pokládají a jejich upevňování se provádí kotvami, nebo stabilizační vrstvou.

PVC fólie jsou určeny jak na ploché , tak na šikmé střechy. Střešní hydroizolační fólie se používají u plochých střech a střech s mírným sklonem jako finální hydroizolační vrstva. Jejich aplikace na střeše je pomocí . PVC hydroizolace na střechu, kompletní střešní řešení povlakové pvc krytiny. Rozhodnutí o výběru vhodné vodotěsné izolace na plochou střechu bývá někdy obtížné.


Pro zajištění účinné izolace plochých střech je klíčové spojení odolného materiálu a přesné instalace. Názorně předveme krok po kroku, jak položit plochou střechu od sváření pásů přes položení tepelné izolace po. Jaké zásady dodržet při pokládání těchto fólií na plochou střechu?

Střešní fólie je řešení nejen pro ploché střechy a střechy s minimálními . Střechy tohoto typu sourhně označujeme též jako užitné nebo zasypávané, ať už např. Nejstarší ploché střechy vznikaly v Egyptě, kde jimi byly zastřešeny. Výstavba a renovace střechy se zaručenou kvalitou a desítkami referencí po.


Na ploché střechy bez zatížení, zejména pochozí plochy, komunikační trasy a stezky na střechách jsou vhodné fólie opatřeny pochozí . Plochá střecha je stavební konstrukce nad vnitřním prostředím, vystavená. Naše firma používá především fólie z měkčeného PVC (polyvinylchlorid), které jsou . Spolehlivost kotvených plochých střech je dána nejen dodržením všech. Při silném větru se fólie vzdouvá a na povrchu střechy se vytvářejí . Specializujeme se na izolaci plochých střech.


PVC fólií Vám izolujeme i drobnější plochy jako jsou garáže, bazény a terasy. Pod pojmem plochá střecha z hlediska sklonu střešních rovin se rozumí střecha o sklonu od 0° do 5° včetně. Nopové folie pro ploché střechy (perforované).


Pro akumulaci a odvod vody v zelených střechách. Provedeme kvalitní pokládku pvc folií pro ploché střechy , nebo terasy, včetně originálních komponentů a doplňků. Tím dokážeme držet záruku na provedené . Když se řekne plochá střecha , vybaví se nám především paneláky a zatékání.


Ilustrace: rekonstruovaná střecha prodejny v Klatovech.

Jednovrstvý fóliový systém FATRAFOL-S určený pro izolaci plochých střech. Bez jejich dokonalého provedení nemůže fólie 1 zadržet veškerou vlhkost. Parotěsná fólie pro ploché střechy.


Tloušťka: mm = 1μm, mm = 2μm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg