tisdag 10 maj 2016

Höör fastigheter

Höörs Fastighets AB äger och förvaltar fastigheter inom Höörs kommun. Allt inom kommunala verksamhetslokaler, bostäder och kommersiella . Hyresvärdar on Höörs kommun — I Höör finns flera hyresvärdar, dels det. Vi har Kommersiella fastigheter till salu i Höör.


Sveriges största marknadsplats för kommersiella fastigheter.

Hos oss känner du dig hemma. AB Höörfasaden erbjuder bostäder i Höörs och Hörbys kommun. Fastigheter till salu i Höör innefattande bl a kontor, butik och lager.


Totalt äger och förvaltar vi 1lägenheter på följande adresser. Våra fastighetsmäklare hjälper dig att hitta bostad oavsett om det är en villa eller bostadsrätt. Det var i denna fastighet på Storgatan som polisen gjorde ett besök efter att ha fått ett tips om att det skulle ha funnits personer obehörigt i huset . Investeringstillfälle med möjlighet till god avkastning eller för framtida byggnation. På utmärkt centralt exponeringsläge ligger denna lätt anpassningsbara .

Landgren är din mäklare i Höör och Hörby med omnejd. Oavsett om du ska köpa eller sälja en fastighet har våra mäklare den. Ett välkomnande hem med underbara omgivningar!


Ansvarig Niklas Sköld år. Vill du sälja, värdera eller köpa bostad i Höör ? Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär. Kontakta oss för en värdering redan idag! Stilfull o högt belägen gård med utsikt mot V Ringsjön.


Mangårdsbyggnad med flyglar om ca 2m². Jag har svårt att se att det ska vara en kommunal uppgift att äga och förvalta fastigheter. Vår uppgift är den verksamhet som pågår i . Hus och tomter till salu, hos Nina Swennings Mäklarfirma, Höör.


Lediga fastigheter i Malmö, Helsingborg, Växjö. All mark i Sverige är indelad i avgränsade områden som utgör fastigheter. Områden som hör till flera fastigheter gemensamt kallas samfälligheter.


Likrell Fastighet in Höör , reviews by real people.

Omfattar ca 1fastigheter. Avser va-utbyggnad i Maglasäte, lilla säte och Björkåsen. Läs och skriv rekommendationer om Kroisos Fastighets AB i Höör.


IVT Center i Höör erbjuder våra kunder i Höör totalentreprena vilket innebär att vi tar. Nedan listas alla hyresvärdar i Höör. Listan över hyresvärdar är från start baserad på företagens.


Hitta flyttstädning i Höör. Ett antal nyare fastigheter i Höör. Systemet försörjer ett helt nytt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg