fredag 26 augusti 2016

Dubove dosky kosice

DREVO, domy, rezivo,strechy,krovy,hranoly, dosky ,late,krovy, OSB dosky , stavebného reziva, klince. Hľadáte hranoly, dosky , fošne, palivové drevo alebo zatepľujete? Dosky smrekové, borovicové 25mm, červený smrek hrúbka mm. Laminované dosky - vzorkovníky.


Stavebné a stolárske rezivo na strechu (krov) a na šalovanie, drevo - hranoly,. Pre projekty do záhrady a do exteriérov máme v ponuke agátové a dubové rezivo.

Rezivo ako hranoly ,fošne alebo dosky pripravujeme podľa požiadaviek . Dovážame suché dubové dosky , realizujeme zákazkovú výrobu polotovarov zo. Objednávky vykonávame na základe požiadaviek klientov,. Prírodné drevené masívne pracovné dosky , škárovky a priebežky. Dub drevená pracovná doska, dubová škárovka, drevené masívne dubové doska BC,.


DavDrev-Ing-David-Babnic- Kosice. Bezplatná inzercia, dubove dosky predaj a inzercia. Naša firma vyrába škárovku z buka a duba. Konferenčný stôl RSA 3masívne dubové drevo.

Možnosť úpravy stolovej dosky morením a kartáčovaním. Kuchynské dosky ponúkame so vzorom dreva, kameňa a objavíte aj úplne neštandardné dekory. K tomu samozrejme hranovacie pásky, spojovacie a . Košice , ŠebastovceOtvárame . Caute strechaci, poradte mi kvalitne terasove dosky. Mne sa celkovo dubove drevo paci a ako podlaha na terase ani nehovorim. Kuchynská linka sa nezaobíde bez kvalitnej pracovnej dosky.


U nás si ju môžete objednať priamo na mieru do každej kuchyne. V našej ponuke je obrovský výber pracovných dosiek s Antibakteriálnym povrchom od výrobcu GETALIT, v mat. Spracovanie a predaj dreva a drevených výrobkov - dubové parkety. Už viac ako rokov navrhujeme, vyrábame a montujeme dubové parkety na mieru.


Ponúkame hobľované sušené dosky zo smrekového dreva aj zo severského smreku. Hobľované dosky a fošne ktoré ponúkame sú zo Sibírskeho smreku . Masívne lepené dosky sú jednovrstvé dosky , vyrobené z prírodného dreva. Lamely z listnatých alebo ihličnatých drevín sú šírkovo a dĺžkovo zlepené do . Naše dubové stoly majú výbornej stability a jedinečný moderný dizajn. Nadčasový tvar hrany vrchnej dosky stola je prenesený aj na vnútorné plochy nôh, . Jozef Bačo - predseda, generálny riaditeľ.


HDF (s vysokou hustotou vláken).

Western Red Cedar ( Thuja Plicata). Popri zruboch z cédrovej guľatiny ďalej ponúkame terasové dosky , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg