tisdag 23 augusti 2016

Gamla beslag till möbler

Här hittar ni möbelhandtag, kläppar, nyckelskyltar och ringhandtag i äldre stil. Perfekt om ni vill byta ut era gamla beslag eller om ni har en nybyggd möbel som. Möbelbeslag som passar nya, gamla och renoverade möbler.


Handtag, knoppar, nyckelskyltar och andra beslag ger möbeln ett nytt liv. Här har vi många olika sorters beslag till möbler , skåp, luckor, lådor och mycket mer.

Knopp i trä och ben för små lådor, handsvarvad med iläggning av buffelben, diam. Vi har både knoppar, handtag, krokar o. Stort sortiment av knoppar och beslag. Hur putsar man upp gamla beslag ? Välj bland många olika stilar och sorter!


Här hittar du bra tips och förklarande fotografier och beskrivning på hur du putsar upp gamla möbelbeslag. Theofils har ett brett sortiment av beslag , slip, lim, förnödenheter och elverktyg.

Vi ser till att du som kund får rätt produkter smidigt och snabbt. Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment av hyllbeslag, möbelhandtag, möbelben, möbeltassar, möbelhjul och möbellås. Om du letar efter tidstypiska dörr- och fönsterbeslag till ditt hus har vi ett.


Söker du beslag , lås eller nycklar till dina nya eller gamla möbler har vi med . Tillverkade i Walsall, strax utanför Birmingham. Materialet är smidbart gjutjärn av högsta kvalitet för att försäkra lång livslängd. Beslag från Kirkpatrick Ltd. När de gamla handtagen och knopparna börjar se slitna ut är det dags att skifta dem.


Ett nytt beslag i en annan nyans eller helt annan färg får vilken dörr som . Modell som passar till möbler , luckor och. Håller just nu på att måla ett. Men jag skulle behöva lite gamla knoppar, gångjärn och beslag. Theofils beslag levererar beslag till möbler , kök, inredningar, snickerier m. Eskilstuna Kulturbeslag nu många av de gamla beslagen för dörrar,.


Letar du skruvar, beslag eller annan reservdel till din IKEA möbel?

Då hjälper vi dig gärna här, genom att du själv gör en förfrågan på de delar du behöver. Modern byggnadsvård för renovering i originalstil: beslag , krokar, handtag,. Restaurang Bastard på Gamla Väster i Malmö som vi blev hemskt nöjda med.


Eva-Lena ger gamla möbler nytt liv. Stil Rund knopp i antik tenn som verkligen har den rustika och gamla utseendet som passar väldigt bra där du söker den känslan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg