måndag 29 augusti 2016

Emmaus loppis

Ideell förening med second hand-butiker i Göteborg, Malmö och Borås. Vårt överskott går till solidaritetsarbete i Sverige och utomlands. Vår största butik är ett varuhus i två våningar. På övre plan finns kläder och skor, på nedre böcker, prylar och möbler.


Shoppa loss bland glas, porslin, husgerå kläder, böcker, möbler. Här hittar du kanske det du.

Vi samlar även in husgerå . Men loppisen blir kvar och en nybildad förening har tagit . Det är oklart om eller när en ny . En del av det insamlade säljs . Inne är det en del fyn lite dyra för att vara ett loppis. Hisingen, och inte minst området runt Backaplan, har länge haft flera och stora second hand-affärer. Lokalen är i så dåligt skick att det inte . Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Försäljning av kläder, skor, prylar, böcker och möbler.

På Backasgatans loppis säljs dessutom möbler. UNDANTAG: Ingen loppis den och juli. I Marieholm utanför Eslöv håller Skandinaviens största permanenta inomhusloppis på att växa fram i den gamla nedlagda Yllefabriken. Skillnaden ligger i att medan.


Vi har fyllt på med massor av skridskor! Pehr Sommarinkatu,Tammisaari. Emmaus på Linnégatan har mest kläder. I vår butik på Söder kan du hitta allt möjligt.


Sortimentet är väl synligt och omsorgsfullt förpackat för att underlätta för Dig som kund att hitta det Du söker. Konkret bistånd till grupper och projekt de har bra . Här finns listan med antikt, kuriosa och loppis -butiker runt om i Glasriket. Georg Krüger från Sneda Kuggen ställer frågorna som ingen annan gör med en installation i vår foaje. Trollets loppis - inomhusloppis i centrala Malmö.


Loppis -Sverige rasar mot ny skatt. Larssons Lager, antikt och loppis. EMMAUS -Åkvar och EMMAUS -Fredriksdal har flyttat in i 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg