onsdag 31 augusti 2016

Lambdaverdi glava

Spørsmål og svar om glassull. Vi har videreutviklet hovedproduktet vårt, og lanserer Proff 3 med enda bedre isolasjonseffekt. Det er kvalitetsforskjell på isolasjon.


Jo lavere lambda-verdi , desto bedre isolasjonsevne. Ny og forbedret: Med en lambda-verdi som er ett hakk lavere enn.

Hvorfor Glava gir nyere produkt et lavere nummer i navnet, henger . I Norge produseres denne type isolasjon blant annet av Glava og. Glava har nylig flyttet hovedklassen glassull ned til lambdaverdi 3 men . Grenseverdien nedover for glassull . Varmeledningsevne ( Lambdaverdi ), Lambda 38 . Glava Extrem med lambda-verdi er gode nyheter for isolasjon av slankere. De to mineralullgigantene Glava og Rockwool lanserer nå hvert sitt, ikke . Glava har forbedret sin murplate slik at den nå har en lambdaverdi på 32.

ISO-Soft er en amerikansk mineralullisolasjon med lange, spenstig glassfiber, som er bundet sammen med akryl og er . GLAVA etablerte en ny standard i bransjen med Proff 35. Glava -fabrikkene i Askim og Stjørdal kjemper for å få den så lav som mulig. Spaceloft fra amerikanske Aspen Aerogel har oppgitt lambdaverdi på 15.


De forbedrede brukeregenskapene, kombinert med lavere lambdaverdi , vil bli . Praktisk lambda-verdi avhenger bl. Som markedsleder i Norge skal Glava sørge for gode isolasjonsprodukter med lav lambdaverdi. Vi har allerede i dag Extrem 3 og for et par år siden innførte vi. Glava har videreutviklet hovedproduktet til Proff 3 med enda bedre evne til å isolere norske bygg og.


GLAVA har videreutviklet hovedproduktet for norske bygg og boliger, Proff 3. Jon Karlsen er administrerende direktør i Glava AS – en miljøvennligbedrift. Her er dagens spørsmål: HVA ISOLERER BEST: ISOLASJON MED HØY ELLER LAV LAMBDA-VERDI ? Som har en lambdaverdi på 35. Og ett bindemiddel som ikke er tilsatt noe formaldehyd. En favoritt uansett hvor du hører hjemme.


Til varme- og lydisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger.

Til sammen- ligning har Aerogel en lambdaverdi på 016. I praksis betyr det at Aerogel bare trenger å ha ca. ASA, Hunton Fiber AS, NorDan AS, RATIO arkitekter AS, Bolig Enøk AS, Glava AS, Husbanken, Isola.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg