tisdag 16 augusti 2016

Vlnitý plech pozink

Stavíte střechu a hledáte vlnitý plech za skvělou cenu? V našem e-shopu si zaručeně vyberete! Máme nejširší nabídku kvalitního hutního materiálu skladem.


Pozinkovaný vlnitý plech o síle mm. Vlnitý plech - pozink ( pozinkovaný). Vlnité plechy jsou tradiční a levné řešení na zakrytí průmyslových objektů, přehled profilovaných plechů najdete zde.

Pouze na prodejně ve Vyškově. Výška vlny mm, šířka vlny 1mm. Prodej možný pouze na celé tabule. Tato nabídka od prodejce mimik_ppb byla archivována dne 20.


Tento předmět byl vydražen v aukci a . Nakupte pozinkovaný plech u specialistů na klempířský materiál. Barvený pozink v sobě spojuje vynikající mechanické vlastnosti pozinkované oceli s . Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Vlnity plech 200×pozink , celkem cca 800m. Dům a zahrada inzerce, bazar zdarma - Inzerujte snadno a rychle na Bazoši - plech pozink. Je to pozinkovaný lakovaný plech uprostřed kvalitní pur pěna. Prodám odstřihy plechu pozink 8mm. PRODÁM pozinkOVANÝ VLNITÝ plech.


Skladová dostupnost dle pobočky. Maximální tloušťka plechu ke zvlnění u mat. CB PROFIL vyrábí a dodává trapézové plechy a vlnité plechy, sendvičové panely , hraněné lemovací a výztužné profily, klempířské prvky, spojovací a těsnící . Povrchová úprava ocelových plechů : žárový pozink , Aluzinkový povrch,nebo s povrchovou. Brno - venkov, inzerce, prodám Brno centrum dovezu, cena dohodou.


Nabízíme rovněž závěsné pojezdy s vodícím profilem. Plech slzový kotlový mm, kg, 340. Upevňovací vruty do dřeva - pozink.


Svým tvarem (jedna strana rovná, protilehlá kopíruje vlnitý plech ) zajišťuje. Nech je to rodinný dom, chata, garáž či záhradný domček, vysoko kvalitné plechové strešné . Slouží jako polotovar pro další . Zformujte svůj pečicí styl s novou formou nebo plechem z Biano.

Najdete u nás přes ​7kousků. Valcované za studena a pozinkované. Trapézový plech Uniplech T- VÝPRODEJ. Střešní trapézy Konstrukční trapézy Stěnové trapézy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg