onsdag 17 augusti 2016

Studentkortet inloggning

Något i inloggningen gick fel. I de flesta fall har en felinslag skett i lösenordet eller e-postadressen. Eller så är kombinationen av e-postadress och lösenordet . Nedan finner du svaren på de flesta frågorna.


Innan du mejlar vår kundtjänst ber vi dig att se om svaret på din fråga finns nedan.

Om du vet att du har ett giltigt kort, men inte kan logga in , så ska du beställa ett nytt lösenord. Det nya lösenordet beställer du när. Dessutom får du järnkoll på studentrabatter nära dig! Logga in med samma inloggningsuppgifter som på webben och börja handla direkt! För att skapa eller se dina bevakningar måste du logga in.


Få en översikt över dina studentrabatter med ISIC Benefits App ISIC Benefits app Logga in ! Visa studentkortet i entrén på Mobergs för fritt inträde hela kvällen alla vanliga klubbkvällar! Gäller inte specialevent (spelningar, temakvällar etc).

Bli kund i Danske Bank och få kontopaket Danske Silver kostnadsfritt. Har du ingen e-postadress eller har du tappat bort din terminsräkning? Självklart till ett väldigt förmånligt pris. Dressmann är Nordens största modekedja för herrkläder vars uttalade ambition enligt butikens hemsida är att täcka det totala klädbehovet för . Status, varumärken, adress mm för . När jag försöker logga in står det att jag inte kan verifieras som student (mecenat fungerar dock alldeles utmärkt). Personuppgifter till omkring 500.


Lindex erbjudande, gäller både i butik och online. Vi har samlat information som vi tror du kan som student vill veta mer om när du börjat plugga hos oss. Fördelen med att logga in är att du då får vissa uppgifter förifyllda,. Den mailadress du ska använda för att logga in på studentportalen står angiven i din terminsräkning. Fungerar inte detta så kontakta din nation eller kår så . Gäller minst nätter fredag-måndag på utvalda hotell i Sverige.


Studentkortet , mer information samt vilka rabatter som finns hittar. Nu kan du logga in på THS alldeles egna ”Mina sidor” genom att klicka på . Här finner du de vanligaste frågor och svar som inkommer till vår kundtjänst.

Du är alltid välkommen in till någon av våra klubbar där vår personal gärna hjälper . Krashar appen vid start - ta bort och installera om samt logga in på nytt. Med hjälp av studentkortet kan du som studerar ta del av ett extra förmånligt avtal. Udens Sport gillar studenter och därför erbjuder vi hela på hela sortimentet i vår Online Shop och i butiken, exklusivt för dig med studentkortet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg