tisdag 30 augusti 2016

Herskapelig villa

Innholdsrik villa med rom for luksus i hverdagen. Størrelsene på stuer og kjøkken er sjenerøse, sammen med ekstra takhøyde gir det en herskapelig følelse. Vår Holmgaard er en praktfull villa med et staselig trappeløp med to trapper. Herskapelig og velholdt villa på Nesttun.


Jeg falt pladask for denne eventyrlige eiendommen og er.

ENDELIG SOLGT: Villa Ringheim, Søndre Ringåsen 3 er solgt for millioner kroner til en familie som ikke er fra distriktet. Salget har vært oppe i familierådet og døtrene Cecilie og Else Kåss Furuseth har gitt klarsignal. Pappa Kristian håper noen som er opptatt av . Velkommen til Madserud Allé 12. Beliggenhet: Solveien 43A er en eksklusiv, påkostet og herskapelig villa over tre plan med praktikantldel (ikke byggemeldt) og høy standard.


Forrige uke ble Odin Benums vei på Toppen i Mosjøen lagt ut for salg. Eiendomsmegleren beskriver denne villaen i Larvik som herskapelig ?

I Lier er en sjelden og historisk perle for salg. Det nesten 2år gamle huset har alt unntatt spøkelser. Den sjeldne historiske villaen ble lagt ut for salg for ett år siden. Først nå gikk salget i boks. Vemodig å selge en slik unik perle.


Fra boligen er det kun et stenkast før du befinner deg . Lei en herskapelig villa med 1kvm terrasse, basseng og havutsikt ved Denia på Costa Blanca nord. Område : 2m² (Total area: 3m²). En herskapelig enebolig over to plan, på toppen av Hektneråsen, med herlig utsikt og nydelige solforhold.


Boligtype: Enebolig, Selveiet. Stor og innholdsrik villa i rolig boligstrøk. Nært Ålesun øyriket og Sunnmørsfjellene. Ambassadør er en herskapelig villa med innbydende fasade og moderne planløsning. Huset har mulighet for hele soverom og bad :) Bestill vår gratis.


Huset ligger i et veletablert og barnevennlig villaområde i Southport, ca. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Dette badet er innredet i varme jordfarger. Stilen er klassisk og delikat. Baderomsmøbelet er i eik og er malt med en lys beige farge. Morten Øren kjøpte en gammel herskapelig villa , helt sør i Normandie. Nå selges den herskapelige villaen med prisantydning på millioner kroner.


I stedet ble det Villa Fridlykka i Arendal. Villaen ligger midt i en liten landsby i Lombardia. For bare ti år siden var eiendommen et vanlig småbruk.


PORSGRUNN: Denne helgen var det nok et innbrudd i Villa Øvre Frednes. Nå vil eierne selge det verneverdige praktbygget. FINN – Paradis - Storslått og herskapelig villa med gjennomført god standard.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg