tisdag 23 augusti 2016

Grumme såpa innehåll

Aqua Sodium Laureth Sulfate. Naturligt och effektivt allrengöringsmedel. Såpa är effektivt samtidigt som det är skonsamt mot . Såpa (även kalitvål, kaliumsalt av fettsyror, fettsyrat kalium eller kristallsåpa) är ett.


Leverantörens produktnummer. Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen och .

Innehållet i de båda såporna är identiska. Grunden till färgskillnaden är historisk. I södra Sverige användes förr hampa för tillverkning av såpa.


Hemmet kanske inte blir rent, men det luktar gott i alla fall. Mer om innehållsförteckning på Utsidan. Här är tips på olika saker du kan använda såpa till. En mig en kompis var lika imponerad som du av gul- såpa , men vill minnas att.


Dagens såpa är gul av de ingående talloljorna, förr kunde den också vara grön av hampoljan.

Men nutidens gröna såpa måste färgas. Rengöringsmedel GRUMME flytande såpa. Bla Flytande galltvål och grumme såpa. Majoriteten med väldigt omiljövänligt innehåll.


Måttligt alkaliska produkter som är irriterande och kan ge sveda i mun och svalg, Illamående och kräkningar. Det finns ett fåtal produkter . Grumme Grön såpa , och vem känner inte till. Här hittar ni hemkokt såpa på gammaldags vis!


Gjord på tallolja och utan onödiga tillsatser. Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen. Häromdagen berättade vi hur viktigt det var att tvätta av möblerna med såpa innan vinterförvaringen. Den här såpan har inte den fetthalt och fetttyp som behövs för att såpa eller underhålla ett golv, och för att ta sig an svårt smutsade ytor. Svenskan är ovanlig genom att ha olika ord för såpa och tvål.


Vill man ha det snyggt går det utmärkt med Gul eller Grön såpa. Ett naturligt rengöringsmedel tillverkad av tallolja utan ammoniak eller andra. Tvättmedel som innehöll naturlig såpa , gjordes ännu bättre med nya ämnen som . Skonsamt och effektivt på de flesta typer av material. För att tillgodose våra kunders önskemål gör vi även en grön .

Undrar om såpa funkar på brutna ben?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg