torsdag 18 augusti 2016

Lak na okna velux

Někdo psal, že nejlepší je silikonový lak , co Vy na to? Jinak, pokud můžete, prosím o přesný . Okno se musí kompletně odstrojit, odstranit původní lak na celé ploše a znovu. Střešní okna jsou daleko více vystavena nepříznivým vlivům slunečního záření i. Na objednávkuobjednáme u výrobce.

Tomu laku je u nás nejblíže lak silikonový, viz: Pojiva na bázi polysiloxanů pro. Mám střešní okna velux jedny z prvních které se k nám dováželi po revoluci. Návod k ošetření a údržbě dřevěných částí střešních oken VELUX. Průběžné ošetření střešního okna VELUX , které je vyrobeno z borovicového dřeva. V závislosti na zatížení laku (viz výše) doporučujeme první obnovu provádět cca po – 3. Není-li narušený lak včas opraven, dřevo nejprve zmodrá, později zčerná.


Postup opravy poškozeného nátěru střešních oken. Strešné okná umiestnené vo vlhkom prostredí (ako sú kuchyne či kúpeľne) alebo vystavené.

V opačnom prípade nebude lak na dreve držať. ROLLEX interier na facebooku. Opravný lak dřevěná okna VELUX (ZZZ 176) č. Před samotným nanesením nátěru musíme dbát na důsledné zakrytí těsnění okna VELUX.


Při ošetřování dřeva je důležité zakrýt těsnění, aby na něm lak či nátěr neulpěl. Odstráňte povrchovú úpravu ( lak alebo farba). Zabezpečte, aby povrch bol čistý a suchý a aplikujte na drevo základnú farbu. Pokud jste zvolili střešní okna od společnosti VELUX , udělali jste dobře.


Hledají střešní okna spolehlivá, funkční, nenáročná na údržbu. Identifikujte své střešní okno VELUX a vyhledejte servis a informace k údržbě. Home Okna a dveře Údržba střešních oken. Přestože jsme nuceni na všechny tyto uvedené úkony vynaložit čas i peníze, vycházejí v. U novějších oken je lak nanesený již při výrobě, u starších, z výroby pouze . Kupujte rolety a žaluzie VELUX v oficiálním eshopu VELUX - Vybírejte v široké nabídce velikostí a. VELUX jsou navrženy pro střešní okna VELUX.


Določite tip svojega strešnega okna VELUX in poiščite nasvete za servis ter vzdrževanje.

Vzdrževanje površine: Odstranite površinsko obdelavo ( lak ali barvo). Vsa strešna okna VELUX so impregnirana in končno lakirana z brezbarvnim ali.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg