tisdag 23 augusti 2016

Skiffervägg bakom kamin

Bergen skiffer – utmärkt som spisbeklädnad eller som dekorsten bakom kaminer och. Dekorsten som spisbeklädnad eller bakom en kamin. Passar perfekt i bastun eller bakom en kamin. Ska sätta in en kamin i vardagsrummet.


Har varit inne på att göra nån slags skiffervägg.

Skiffervägg kan var grymt snyggt bak kaminen. Natursten på vägg, vilket skivmaterial? StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från . Nu är skifferväggen på plats, fog saknas.


Kommer bli en grå fog efter helgen. Upplagd av En dröm i puts kl. Lägsta priser, störst urval och bästa kvalité hittar du hos stonewall. Alltid bra priser på Väggsten hos Bygghemma.

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Stripmosaiken kan både skapa en rolig detalj i din duschhörna, fungera som en fondvägg bakom ditt handfat eller varför inte bakom kaminen ? Kamin med skiffervägg bakom och en inbyggd vedlåda. Vi funderar på att ha en skiffervägg någonstans. Kanske som en fondvägg bakom kaminen ? Får se om det blir något, men snyggt är det.


En bit vacker oregelbunden skiffervägg bakom den runda svarta kaminen med täljstenstopp pryder sin plats i rummet. Möblerna är i vit rotting och av vitmålade . Det ska väck och det vi börjat med nu är att få upp skiffervägg bakom kaminen. Kan man bli kär i en vägg så har jag nog blivit . Vi på K-rauta har flera olika kaminer att välja på till bra priser. Kaminerna i vårt sortiment är i olika . Stenväggen bakom kaminen är klar!


Där ska veden staplas så vi tyckte det passade bra att ha skiffer där bakom också. Vardagsrummet före renovering och under tiden Nu har vi skifferväggen bakom kaminen och kakel. Jag har världens finaste kollega som kommer med . Väggen bakom kaminen är klädd i oregelbundet skiffer.

Härifrån nås även balkongen som löper runt gaveln och vidare längs långsidan. Viktors pappa har slipat och grundmålat trappen! Andreas Kunert och Naomi Zettl är paret bakom Ancient Art of Stone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg