måndag 3 april 2017

Ordbok svenska

Svenska Akademiens ordböcker. Ordboken känner igen ordböjningar och sammansättningar. Det finns även en översättningsmaskin. Sveriges största sökmotor för det svenska språket.


Boken har st läsarrecensioner. Från och med september kan du även söka i SO på svenska.

Tyska, Franska, Engelska Pro och Spanska. Sök i det engelsk-svenskt lexikonet: Slå upp en svensk översättning i en gratis engelsk ordbok med svenska översättningar från bab. Välkommen till Gratis- Ordbok. Mobil version finns på mobilordbok. Online kvalitetsordböcker, översättningar, parlörer, grammatiska översikter, ämnen och gratis språkspel.


Inledningsvis finns den enbart till Apples produkter, men en version till Android är . Den utgör en ingående beskrivning av det allmänna ordförrådet i . Vanligen avses ett enspråkigt verk, t. En ordbok är en beskrivning av.

Wiktionary är en fri ordbok för alla ord på alla språk. Redigerad av Carl Göran Regnéll under medverkan av Mihaïl Handamirov och Knut Knutsson SVENSKA BOKFÖRLAGET Norstedts . Se sammansatta former, exempelmeningar, forumdiskussioner och ställ dina frågor. Eftersom kombinationen ” svensk ordbok ” förekommer i flera olika ordbokstitlar är den svenska definitionsordboksfloran inte alldeles enkel att överblicka.


Uppskattad ordbok med tydliga och lättbegripliga ordförklaringar. Tydliga och lättbegripliga ordförklaringar. ISLEX är en flerspråkig nätordbok där isländska utgör källspråk och danska, norskt bokmål, nynorska, svenska , färöiska och . Norstedts första svenska ordbok är en ordbok gjord speciellt för barn, och även om den lider av en del barnsjukdomar så fyller den sitt syfte som ordbok för . Förvaltningshistorisk ordbok – fho. Känner du till termer som gärningsören och kronobod?


Vad är skillnaden mellan en tiondelängd och en saköreslängd? Välj vilken ordbok du vill söka i och skriv det sökta ordet i rutan. Per-Martin Israelssons och Sakka Nejnes sydsamiska ordbok som . Beskriver inte bara ordets betydelse utan innehåller dessutom faktaupplysningar.


Ingonling vor,e lätlare, än att utdöma alla from- inande or sâsom i sig sjelfve icke svenska. Mon, sâ sprakrült och konsoqvont dotta än later, befiraies dot likväl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg