torsdag 31 augusti 2017

Bramac 7° protector ár

Anyag: nagy szilárdságú anyagában színezett beton. Felület: sima, felületkezelt. Nyugat-Európában már bizonyított, egyedülálló tetőrendszer különleges igényekre szabva! A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Ha pedig tető-hőszigeteléssel és Thermo Protector hővisszaverő . Szín: Típus: Egyéb szűrés: Gyártó.


PROTECTOR védőbevonattal kezelt beton cserepei hosszan tartó védel-. A kerekítés miatt a folyóméter árak kis mértékben eltérnek a darab áraktól. BASIC – A pénztárcabarát megoldás. Vápa elemek, szalagok és szegélyek feladata a vízzárás és . A Protector tetők ellenállnak a szennyeződéseknek, időjárási.


A MEGRENDELT TERMÉKEKET A GYÁRTÓ. Előnyös ár , amely lehetőséget biztosít a megalkuvás nélküli tetőfedésre, a megszokott. Bramac cserepek többlet értékei. A fokos intelligens tetőrendszer kialakítása letisztult és stílusos, emellett. Egy minőségi lemezfedés négyzetméter ára megközelítőleg . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - bramac cserép.


Kép, Leírás, Ár , Helyszín, Anyag, Szakipar, Mennyiség, Dátum. Protector antracit, sötétbarna vagy Tectura Thermo Protector antracit, . Prémium ( Protector , antik, Adria). Szükséges mennyiség: A tetőcserép árát nem darabonként érdemes . További színekben is elérhető a. Protector és Protector Plus felületvédelemmel ellátott cserepek 5-szörös.


Ector plUs védelemmel ellátott cserepek luxuskivitelben. A foknál alacsonyabb tetőhajlásszögre kifejlesztett cserép egyesíti a modern építészet előnyeit a nagy . Tetőcserép leírások és ismertetők. A legnagyobb különbség a szigetelt és nem szigetelt házak ára között . A foknál alacsonyabb tetőhajlásszögre kifejlesztett tetőcserép. Letisztult formája minden modern épülettel tökéletesen harmonizáló fedésképet . Kiszerelési bruttó ár : 2Ft.


BRAMAC Duna Lumino Plus cserép téglavörös a 2. A feltüntetett árak gyári akciós árak , kivéve a telepi akció felirattal rendelkező termékek, melyek egységrakatos vagy csomagolási tételben vásárolhatóak . Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg