måndag 14 augusti 2017

Glazovana taska

Na akci v Hořicích byla realizována střecha z vysoce kvalitní, pálené tašky s glazurou, německého výrobce CREATON. Rekonstrukci starých střech často provází . Pálená nebo také keramická taška je jedním z nejstarších druhů střešní krytiny. Velký rozmach zaznamenává s rozvojem průmyslu, kdy v 19. Taška patřící k historicky nejstarším a nejvýznamnějším krytinám.


Jedná se o hladkou střešní krytinu, která se dá pokládat na tzv.

Při novostavbě RD jsem dlouho zvažoval jakou zvolit střešní krytinu. Nakonec zvítězila taška keramická společně s nadkrokevní izolací a dodavatel Bramac. Největší lesk a povrchovou odolnost materiálu nabízí taška glazovaná. Glazura se nanáší na tašku obdobně jako v případě engoby s tím . KMB BETA je betonová střešní krytina s charakteristickým profilem.


Keramické střešní tašky jsou nepřehlédnutelným prvkem domu, navíc pokud je zvolena taška s glazurou, upoutá lesk střechy pozornost . Druhý z typů, glazovaná taška , pak vyniká vysoce lesklým povrchem. Opal - vyrábí se ve variantě střešní taška režná, engobovaná i jako glazovaná.

Smaragd je 16°, tedy výrazně bezpečná taška. Tradiční pálená taška je vysoce odolná, mrazuvzdorná a může se pochlubit také dlouhodobou barevnou stálostí. Pálená střešní taška ve své. TONDACH SAMBA 1 taška základní - engoba hnědá. Klasická plochá střešní taška CREATON – ideální pro téměř každý tvar a sklon.


Sériově glazovaná taška s ochranným faktorem. PC:35Kč, NOVÁ CENA 20Kč Technické údaje: Celková šířka 2mm Celková . Betonová taška se pro svou nízkou nasákavost a vysokou. Taška střešní glazovaná (na lícní straně) kameninová odolná proti povětrnostním podmínkám a agresivním látkám pro střechy se sklonem min. Při tomto procesu získává taška svoji pevnost, mrazuvzdornost i trvanlivost. Společnost Tondach Česká republika nabízí záruku let na pálené střešní tašky . Mezi lidmi je rozšířený názor, že betonová krytina je mnohem těžší než pálená ( které se také říká keramická).


Ve skutečnosti je ale hmotnost betonové a . Střešní krytina je pálená glazovaná taška Tondah. Vytápění celého objektu je krbovou vložkou s výměníkem v doplnění elektrokotlem. Strop bude tvořen zavěšeným sádrokartonem na příhradových vaznících.


Konstrukce příhradových vazníků a krytina bude pálená glazovaná taška. Stodo posuvná větrací taška pro připojení hřebene.

Glazovaná úprava tašku zušlechťuje, zpevňuje a chrání. Taška tak méně nasáká a lépe odolává usazování mechů a nečistot. Glazura - nejkvalitnější ale také najnákladnější provedení pálených střešních tašek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg