måndag 21 augusti 2017

Satjam alufalc

SATJAM AluFalc je hliníkový plech speciálně určený pro falcování. V naši nabídce si můžete vybrat za svitků . Dostupnost: K dodaní do dní. Plechové falcované střešní krytiny od firmy Satjam, hliníkový plech se speciální povrchovou úpravou vydrží cca 1let, určen pro minimální.


Navíc jsou nyní všechny produkty za . ALUMAT ALUFALC SATJAM střešní krytina střecha. SATJAM dodává střešní krytinu na paletě zdarma. SATJAM Záruka Plus je platná pouze v případě registrace střechy na. Maloformátová střešní krytina a příslušenství SATJAM Arad Premium.


Satjam Šindel, balení na paletě 2ks = 8m možnost zajištění dopravy přímo na staveniště. Cenníková cena S DPH: 1€. Tabule a svitky, AluFalc , difuzní fólie SATJAMFOL. Znění ochranné známky: ALUFALC.


Vybrané oddělení alufalc neobsahuje žádné zboží. Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte . EXCELENT hliník: ALUMAT, ALUFALC. Střešní lehká krytina SATJAM. Rovinné plechy a svitky z hliníku – AluMat, AluFalc.


SATJAM Roof, SATJAM Grande a SATJAM Trend – lehké kry- tiny pro Vaši. Hliníkové svitky v tloušťce 7mm pod označením AluFalc. SATJAM vám díky svému automobilovému parku doveze. SATJAM poskytuje na své výrobky garanci v programu. Jedná se o hliníkový plech speciálně určený pro . SATJAM nabízí kompletní sortiment klempířských doplňků.


Jako novinku máme v sortimentu krytinu SATJAM Trend v. Tento plech je opatřen povrchovou úpravou na bázi polymerem modifikovaného polyuretanu . Pictures of Zárukou Je Vysoce.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg