måndag 14 augusti 2017

Gångjärn grindstolpe

Beslag, gångjärn och rördelar. Nedre gångjärn för trägrindar. Gångjärn till stålgrind M20x2mm.


Se till att gångjärnet är minst en tredjedel så långt som grinden är bre gärna längre. Ju längre gångjärn , desto stabilare grind. Nu ska grindlåset på plats och .

Vi har ett stort sortiment av gångjärn för såväl stålgrindar som trägrindar. Här finns rejäla grindstolpar för nedgjutning eller med fotplatta avsedd för bultning i. Galvaniserat gångjärn för grindar, passar de flesta grindfabrikat. Par gångjärn Mx 1mm för grindstolpe mm. Här hittar du det mesta du behöver veta om grindstolpar samt värdefulla tips om. Glöm inte att göra uttag i formen för gångjärnen , så att du kan gjuta fast dem . Vackra grindstolpar och vitmålad grind.


En hägnad till tomten är nästan alltid planerad efter husets entré.

Därför finns också de flesta grindar framför gången . Avståndet mellan grindstolparna ska därför vara 1cm. Snedsträvan ska peka snett upp från det nedre gångjärnet till den ände där . Då alla våra grindar levereras med. Hur stort avståndet kan vara beror delvis på hur man väljer att montera gångjärnen , se avsnittet ”Montage av gångjärn ”. En stor fördel är våra dubbelsidiga gångjärn med justerbara hakar för att få grindarna i våg. En stolpe i granit för exempelvis en mindre grind. Bygg en snygg stolpe i granit med dessa stolpelement.


Till grindstolpar varierar storleken på hålen beroende på grindbredd. Börja med att montera gångjärn och spännskruvar på grindstolparna. Teknisk information Färg: Svart Material: . Borra och fäst grindstolparna i plintarnas stolpbeslag med genomgående 10x100.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Samtliga fästdetaljer, gångjärn och sträckskruvar mon-. Grindstolpe med en integrerad belysnings funktion. Grindarna hängs på gångjärn tillverkade av härdat rostfritt stål.


Justera gångjärnen så att låset stämmer mot anhållet.

Mät in var gångjärnsbeslagen ska sitta på grinden och skruva fast dem. Montera sedan beslagen till upphängningen i grindstolpen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg