onsdag 23 augusti 2017

Måla mandala på sten

Stenmålad hantverk med sten mandala. Vackra motiv i ljusa nyanser. Måla stenar målade mandala göra stenar.


Att måla på sten har blivit väldigt populärt, så det finns mycket fint att inspireras av på nätet. Att måla mandala på släta stenar är mycket mer än ett pyssel. Stressa av med ett rogivande skapande, prick för prick.

För att få bästa resultat från stenkonstterapi ska du leta efter stenar med lena ytor. Akryl, Hantverksidéer, Gör Det Själv, Mandalas , Målade Stenar , Cement,. När färgen torkat kan du gå . Vad händer egentligen i kroppen när man sätter sig ner och målar ? Du vet den där underbara känslan av total avkoppling . Jag målar på stenar och canvas.


Jag använder Hobbylack från Panduro. En liten kort instruktionsvideo om hur man kan måla en mandala. Ljudet är inte optimalt men jag är ny.

Nu har den urgamla asiatiska konsten mandala blivit trendig. Det är cirkelformade, regelbundna mönster som utmanar din kreativitet. När Elspeth McLean börjar sätta prickar på stenar hon hittar i havet så kan det se lite. När du skapar en mandala lämnar du vardagsstressen bakom dig. Bege dig ut i naturen och plocka några fina stenar , så är du snart redo att börja måla.


Resultatet blir efter hur stenen är utformad och ibland också beroende på vilket struktur den har. Lämplig för kartong, trä, sten , metall, glas, cellplast och styropor. Köp Måla mandalastenar av Natasha Alexander på Bokus.


Jag letade efter lite inspiration för ett utomhus-inomhus projekt som kunde locka fram även min 11-åring. Letar du efter tips och idéer till att måla på stenar med barn? Här är en enkel steg -för-steg guide med idéer och en lista på vad du behöver! Spela DIY-videon måla på sten och se hur Anna ger liv till en samling stenar med enbart lite akrylfärg.


Foto handla om Härlig mandala som målas på en sten. This Pin was discovered by Alessandra Martins. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Satisfying - Målar Mandalas på stenar !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg