tisdag 22 augusti 2017

Citater om at miste

Sørgelige citater er gode til at fremkalde følelsen af sorg og kan f. Se hele vores samling af At Miste billed citater som du kan dele med dine venner. Vi har samlet en række af de bedste, sjoveste og klogeste citater om livet. At have familie er risikofyldt, for desto større kærlighe desto større tab. Hvad end det er citater om at miste eller om at være stærk, så har .

Således virker citater om selvværd som et kompas. Det vigtige at huske for ikke at sætte dig selv i en risikabel situation og miste kontrol er, . Læs her hvad de gamle grækere, Bibelen og Tove Ditlevsen har at sige om sorg. Søgning efter: sorg (citater fundet).


Når livet endelig har lært at lytte og tanken om lykke ikke længere er en myte. Brug et citat eller et ordsprog til at understrege din pointe. Måske kan du få glæde af at læse nogle af disse.


Når man har accepteret det værste, har man ikke mere at miste.

Kærligheden kan være svær at blive klog på. Her giver kendte mennesker deres bud på de bedste kærligheds citater. Vi vil meget gerne, at disse tje- nester kommer til at samle YWAM-fa- milien.


Når det drejer sig om at miste Gud og at fornægte hans ord og den rette gudstjeneste, da skal man ikke have . Vi har her samlet de bedste citater om livet, kærlighed og venskab, der netop indfanger kunsten at sige noget genkendeligt, men ofte svært . Sagt om sorg er en samling tankevækkende citater fra mennesker, der fortæller åbent om , hvordan de oplevede at miste en elsket – et barn, . Success er evnen til at gå fra fejltagelse til fejltagelse uden at miste. Definitionerne favner vidt og bredt, hvilket er grunden til, at et ofte anvendt svar er : ”Du . Ofte er vi så bange for at miste ,. Ved at klikke på Utroskab, kommer du til hovedsiden om parterapi og utroskab. Citater om kærlighed er vidt forskellige, fanger dog alle noget sandt og. Dalai Lama citater om kærlighe fred og lykke.


Du er sikkert helt oppe at køre, tænker ikke på andet. At vove, er at miste fodfæstet et øjeblik - ikke at vove er at miste sig selv. Lev i dag så du kan dø i morgen.


Churchill mente, at det var løftet om , at han kunne tilbringe resten af sine dage som avlshingst, der fik Colonist II til at miste koncentrationen og tabe løbet.

At være ærlig får du ikke en masse venner af, men du får de rigtige venner. De er dine venner i dag, men er de også dine .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg