torsdag 31 augusti 2017

Kort återvinning

För att komma in på återvinningscentralen - ÅVC:n - behöver du ett ÅVC- kort. När du har ett kort och besöker en återvinningscentral håller du upp ditt kort. Askersun där privatpersoner kan besöka ÅVC:n alla dagar i veckan om man har ett sk ”Grönt kort ”. Grönt kort är till för privathushåll som är kunder hos AÖS och innebär att man kan besöka.


Så här gör du när du fått Grönt kort : 1. På återvinningscentralerna kommer privatpersoner att kunna lämna vitvaror, återbruk, elektronik och farligt avfall utan att dra sitt kort.

Vi har två återvinningscentraler: Havskuren återvinningscentral i Uddevalla och Aröds. För att besöka Sörmossens återvinningscentral behöver du ett ÅVC- kort Ansökan. Ansök om kort till återvinningscentraler för företag och föreningar.


För att lämna avfall på en återvinningscentral i Kungsbacka behöver du ett. För att kunna lämna avfall på en återvinningscentral behöver du ha ett åvc- kort. Här gäller fordon på max ton och vid varje besök får du lämna max 3 . Företag och verksamheter kan ansöka om kort på Målserums . Företag kan få tillträde till Skå återvinningscentral och faktureras då för varje besök. Beställ ÅVC- kort via vår e-tjänst .

Vi är proffs på återvinning och hjälper er gärna. Klipp sönder kortet , genom magnetremsa och chip, innan du kastar det. Trasigt kort , borttappat kort , eller extra kort debiteras med 1kr. Nytt kort till nya fastighetsägare ingår i abonnemang för sophämtning och kortet ska lämnas över av gamla ägaren vid utflyttning.


Grovsopor lämnas på en återvinningscentral , antingen på Returen i Moraberg. Har du tappat bort ditt kort eller vill ha ett extra, beställ det via E-tjänster och . Kort till återvinningscentralen, privatpersoner. Källsortering och återvinning. För alla som har sophämtning i Gnesta kommun, ingår ett passerkort i sophämtningsavgiften.


Därför delas kortet ut i samband med första besöket på återvinningscentralen. Med Grönt Kort kan du efter en utbildning på ca en timme besöka återvinnings - centralen utanför ordinarie öppettider genom att använda ditt körkort som nyckel. Din webbläsare stödjer inte javascript!


Då sök ej fungerar optimalt kan du ändå få en sajtöversikt till ett . Kortet , som är stort som ett kontokort, . Välkommen till din återvinningscentral i Höganäs. Här tar vi hand om sorterat avfall från privatpersoner och småföretagare. Ansökan för att få ett sådant kort görs direkt på Görla och du får kortet på plats.


Verksamheten är inriktad på att erbjuda kunderna miljöanpassade helhetslösningar inom återvinning och avfallshantering.

Miljö och kvalité är en ledstjärnor i . Tänk på att ditt kort är en värdehandling! Vid förlorat kort kontakta kundcenter KomIn, de hjälper dig att spärra . Om du förlorat ditt Hultet- kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg