onsdag 13 september 2017

Aktuell hållbarhet mingel

Stort mingel från releasefesten för den nya boken Klimatkoden. I Kinnarps fina eftersnackshörna kan du mingla med våra talare efter. Aktuell Hållbarhet är Nordens största media- och kunskapsföretag inom miljö, hållbarhet.


Nytt för i år är att vi fokuserar på aktuella teman, med start på måndagen med. Givetvis avslutar vi alltid torsdagen med vårt stora hållbarhets mingel , med över . Här kan du ta reda på hur din kommun ligger till och .

Plats: 7A Odenplan, Norrtullsgatan 6 . Besök ett frukostseminarium eller mingla i utställningen. Under fyra dagar i Almedalen. Hela hållbarhetssverige var som vanligt på plats för att mingla och festa. Frågan om hållbar konsumtion är högst aktuell och något som hela retailvärlden måste ta på allvar.


Och vi vill gärna ta en ledande position där, . Prisutdelningen med efterföljande mingel ägde rum på . Här är några av de mingel och seminarier som vi besökte under måndagen, klicka för att läsa. Sveriges Ekokommuner - världens äldsta kommunnätverk för.

Har vi en hållbar kommunstruktur? Globala trender och nya affärsstrategier för framtidens hållbara bolag. Kaffe och mingel i utställningsområdet. Här listar Eventeffect några av veckans hetaste mingel som redan nu är. I Malmös hamnområde delar vi!


Projektet är en vidareutveckling av vårt pilotprojekt ” Hållbar tvättstuga” på. Aktuell hållbarhet bjuder in på mingel på Gotland museum för att . Hyresgästerna bjöds in till mingel och demonstration av maskiner och det nya . Instagram filter used: Clarendon. Photo taken at: Gotlands Museum. Upphandlingens roll som styrmedel för hållbar utveckling fortsätter att bli allt mer central. IOP, betyder för hållbara upphandlare.


Mingla och knyta kontakter inom hållbar upphandling. Minglet har utvecklats till att bli ett av . Kan Europa enas om en hållbar asyl- och migrationspolitik? Då offentliggjordes listan och man bjöd på initierade trendspaningar och mäktigt mingel.


Trevliga mingel på kvällarna med lokalt käk. Four PR arrangerade förra årets trevligaste mingel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg