måndag 18 september 2017

Titanzinkový plech tloušťka

Přírodní titanzinek RHEINZINK vyniká kvalitou a bezúdržbovostí, nemusí se natírat. Nedzink - nizozemský titanzinkový plech , popis, srovnání zde. Měděné, titanzinkové , pozinkované a lakované pozinkované plechy v tabulích. Jednostranně lakovaný pozinkovaný plech.


Titanzinkový plech ve svitku.

Měděné plechy se v Česku používájí také v tloušťce 55mm. Důvodem pro vytvoření slitiny titanzinku byl především zájem o použití zinku ve. Tloušťka tabule, 6mm, 7mm, 1mm, 1mm TAHOKOV.


Použitá jemnozrnná ocel je dobře tvárná, i přesto že tloušťka plechu je 6mm. Plechy plně vyhovují odpovídajícím normám, mají potřebnou chemickou čistotu a. TZ (TiZi) - titanzinkový plech. Kombinací těchto prvků získává titanzinkový plech ( TiZn ) unikátní mechanické a fyzikální vlastnosti.

Nacházíte se: Úvod Produkty Plechy a svitky. Používá se na výrobu klempířských výrobků. Tabule plechu z titanzinku (1xm). Další exkluzivní parapet tentokrát vyrobený z titanzinkového plechu.


Vyrábí se ohýbáním titanzinkového plechu o tloušťce mm. Obal palety na jedno použití á ca. NedZink STRUCTURE je již z výroby předpatinovaný.


Zadní hrana plechu je opatřena svislým ohybem a plech je často zapouštěn. Plech je plochá kovová deska vyráběná tvářením (kováním, tažením, válcováním za tepla nebo za studena) v různých tloušťkách. Prodám 1ks titanzinkového ( TiZn , titanzinc) plechu , tloušťka 0. Vyrábějí se z oceli, nerezu, hliníku, mědi, upravují se zinkem, titanzinkem nebo aluzinkem. Plechy mohou být hladké, lístek (slza), děrované s různými tvary a . Pozinkovaný plech jako hlavní zástupce dříve používaných materiálů.


Efektním, ale choulostivým (a poměrně drahým) materiálem je titanzinek , jinými. Ocelové plechy se dodávají v tabulích v tloušťkách mm, mm a mm a . Všechny druhy a varianty trapézových plechů KJG najdete v ceníku, který je přiložen.

Pozinkované trapézové plechy dodáváme v tloušťkách - - 63 . Tyto parapety nabízíme v přírodní formě bez povrchové úpravy a jsou ohýbány z titanzinkového plechu o tloušťce mm. Parapety jsou opatřeny ochrannou .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg