onsdag 27 september 2017

Linsåpa trädäck

Linsåpa är en riktig mirakelprodukt! Linoljesåpa kan användas både för rengöring och återfettning av trä. Gysingesåpa (tidigare linoljesåpa ) är tillverkad av biologiskt odlat lin av högsta kvaltet. Jag har också varit inne på det och har i två års tid rengjort med såpa och behandlat med linoljesåpa för jag ville ha en miljövänlig behandling. Vilken såpa och hur många delar?


Ett trädäck eller altan som inte underhålls blir lätt grådaskigt och till slut uppstår även formförändringar.

Det gäller att sköta om det på rätt sätt, . Nu är det hög tid att göra i ordning trädäck och altaner inför sommarsäsongen. Inte världens roligaste jobb kanske, men nödvändigt. För hand: Om träet är mycket smutsig eller det växer mossa och alger kan den först skuras av med 2-3 . Dessutom bleker den obehandlat trä så . Matilda Eriksson på Bolist Trosa har flera tips till den som behöver fräscha upp sitt trädäck.


Vackert grå eller svart pigment? Små barnfötter kräver mjuka, stickfria golv även ute. Vår altan har några år på nacken och har aldrig blivit lackad eller ens oljad.

Det rådet ger Arga Snickaren, Anders Öfvergård. Såpa och vatten varje år ger en grå ton samt att man återställer olja till trävirket. Att tvätta altanen och välja såpa för trallen kan verka svårt, men med rätt tips och metoder så kan du enkelt få jobbet gjort. Klicka här för att läsa vidare! Ett såpat trägolv kan vara otroligt vackert om det behandlats på rätt sätt.


Skansens experter visar hur du bäst. När man pratar om träolja menar man oftast en olja som lämpar sig bäst för behandling av virke som inte omgående målas över. Det är nämligen inte ovanligt att . Så här gör du med fördel rent och behandlar en normalstor träaltan. Städa miljövänligt och utan kemikalier.


Visste du att du kan tvätta kläder och fixa gnisslande gångjärn med vanlig grönsåpa? Hittade då flera olika tips om linsåpa och beställde därför ett par liter från. Har ett trädäck , en balkong samt en inglasad altan som behöver lite . Vi hade tänkt olja in vår trall på balkongen men måste först rengöra den.


Vår härliga linoljesåpa med mandeldoft! Effektiv för all typ av städning och rengöring i hem och offentlig miljö. Lägg verktyg och beslag i linoljesåpa ett. Golvsåpan är en naturlig såpa som är baserad på olja från soja, den vitpigmenterade .

Vi hjälper dig välja ytbehandling till ditt trägolv. Vi på Bona har mycket kunskap om olika ytbehandlingar för trägolv, det är trots allt det som är kärnan i vår . Generellt underhåll av lärk. Olja ändträ för att minska sprickbildning. Blanda dl såpa med liter vatten och skura med en skurborste.


Smörj in galler och grillens insidor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg