onsdag 27 september 2017

Lekstuga blocket

Polhus lättmonterade lekstuga Sonja är en fantastisk lekstuga som ser ut som en liten sommarstuga. Levereras som en smidig byggsats ihop . Helt färdigbyggda, i högsta kvalitet. Fönsterruta på vänster sida.


Innermått, B 68m L 08m Högsta innermått 68m. Klart att alla barn önskar sig en egen lekstuga !

I våra lekstugor får barnen plats med allt de behöver för sitt eget lilla hushåll - endast fantasin . Skänker bort vår lekstuga mot nedmontering och bortforsling. Vi erbjuder olika modeller av lekstugor - alla svensktillverkade i Annelöv! Stugorna fås som kompletta byggsatser som Du själv enkelt . Ny gedigen lekstuga med tryckimpregnerat virke i bottenkonstruktionen En välbyggd och färdig monterad lekstuga med grundolja på utsidan . Fint skick, fast är i behov av ett nytt staket på verandan.


Lastning ordnas själv av köpare. Lekstuga säljes i befintligt skick med slitage. Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bank-konton!

Använd Blocketpaketet eller Direktbetalning. Har en lekstuga som våran son vuxit ur. Står på timmer stockar 3st . Rejäl lekstuga med brutet tak. Inredd med rejält trägolv och öppningsbara fönster med riktigt glas. H 15 1B (takbredd) lekstugan är ca 1B 2lång.


Nära till väg men behöver lyftas över buskage. Säljer vår lekstuga som är byggt av lösvirke Nytt papptak Behöver målas om både utvändigt och invändigt Den lilla verandan är också ganska . Nybyggda lekstugor 3kvm,lätta att montera,behövs endast en hammare och några spikar,ingen kranbil. En vanlig öppen släpkärra räcker för transporten. Några bitar behövs bytas, annars ok skick.


Inredning så som bor stolar, spis, fågelbur, tavlor, micro etc. Går att köra ett normalstort . På Blocket kan du se annonser i Stockholm. Mobilsurfare - gå hit istället! Lekstugor , utedass, bodar, förrå barnmöbler. Säljes av: Kriminalvårdsanstalten Skenäs juli 10:48.


Veranda Ståhöjd ca, Fraktas på släpvagn.

Välkommen att komma hit och kolla på stugan! All inredning ingår i priset. Parkettgolv och vitmålad spont på väggarna invändigt. Säljer mysig lekstuga i timmerprofil från Jabo.


Således enklare transport för dig och den . Bortskänkes är mest sökta ordet på prylsajten Blocket. Inte underligt, för här hittar man föremålen som skänks bort helt gratis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg