måndag 18 september 2017

Vakuumventil handfat

Idag sitter en vakuumventil på stammen efter toalett, bidé och handfat. Skulle det gå att få samma funktion om vi satte . Förhindrar vakuum i avloppsrör och motverkar tomma vattenlås. Släpper in luft och utjämnar undertrycket.


Ventil till avloppsystem Vid tex spolning av WC kan undertryck uppstå vilket leder till att vattenlåsen tö.

Junior vakuumventil passar bland annat i JAFO:s WC-anslutningar med extra inlopp. Den är också lämplig för placering under diskbänk och tvättställ och finns. Reglerbar ventil och möjlighet att monteras på e. Rengöra vattenlåset i tvättstället behöver du göra regelbundet. Delarna är svängbara, vändbara och kapbara för att passa just dina behov. Utomhuskran med backventil och vakuumventil.


Vid avsättningar i golv för till exempel WC-stol, tvättställ eller.

WCstol eller tvättställ ska göras i vägg. Backventil och vakuumventil eller två. Köp ditt nya avloppsystem på K-rauta. Hos oss hittar du avloppsrör, rörisolering, nipplar och bottenventiler till bra priser.


Tappkran med vakuumventil och backventil. Användningsområde: Golvvattenlås för t. Trädgårdskran enkel med vakuumventil. Tvårattsblandare för tvättställ. Här kan du snabbt och enkelt ladda ner monteringsanvisningar till våra produkter. Utvändig rördiameter avloppsrör: mm.


Det enda vattenlås du behöver och som klarar alla montage till. Vakuumventil för avloppsledning. GUMMIPACKNING 32MM FÖR TVÄTTSTÄLL.


Under v 27–v – kommer våra butiker i Rinkaby och Malmö att stänga kl 16. Butiken i Jönköping stänger kl. Monteras horisontellt eller vertikalt.

För att minimera funktionsljud från toaletter och handfat kan. Geberit erbjuda en vakuumventil för installationer i dimensioner upp till . Stort sortiment av sportfiskeprylar, fiskeutrustning båttillbehör från kända varumärken. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser.


Hus av avzinkningshärdig mässing, plastinsats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg