onsdag 20 september 2017

Retro möbler göteborg

Lokalen Gbg är en verksamhet med second hand möbler och inredning till försäljning eller uthyrning för både privatpersoner och företag. Vi blandar allmoge, art deco, . Det är roligt och enkelt att fynda vintage och second hand i Göteborg. Retromöbler och välsorterad vintage.


Secondhand- och retromöbler.

Utvald second hand och vintage. Sist men aboslut inte minst serien Country, möbler tillverkade av återunnet trä med inslag av turkosa och blåa färger. Besök vår försälningslokal i Göteborg som. Vi köper och säljer gamla och antika möbler.


Vi har glas och porslin i massor. Möbler vintage antikt loppis. Vi finns i Göteborg vid Backaplan.


Vi är en hjälporganisation och ideell kristen förening och bedriver hjälpverksamhet i Sverige och Europa.

Vi rensar ut vårt förråd och säljer därför lite prylar. Underrede till soffbord - 4kr (Fredrik Schriever Abel) Tyvärr finns inte glasskivan och . Retro slagbord (övermålat perstorpsbord) med en inbyggd bestickslåda. Perfekt för det lilla köket. Fem stycken second handbutiker med ett grymt utbud av möbler. Från olika delar av Göteborg ! Välkommen in för alla information!


Butiken, på drygt 5m², ligger vid rondellen . Här hittar du allt ifrån antika och historiska möbler till moderna möbler från kända möbeldesigners. Lägg bud på unika möbler som passar just ditt hem. Magasin har allt du behöver för att få till den rätta 50-tals American retro Diner -känslan.


Våra diner möbler är rejäla och gjorda i galon med kvalitét. Ideell förening med second hand-butiker i Göteborg , Malmö och Borås. Vårt överskott går till solidaritetsarbete i Sverige och utomlands. Retrorummet säljer möbler från förr. Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse.


Hos Em home hittar du inredning och möbler för alla smaker.

Norrgavels möbler tillverkas utan kompromisser i enkla rena former med en anda av tidlöshet och närvaro. Vi kombinerar klassiskt möbelsnickeri med modern . Expanderar ni fort, kräver extra flexibilitet eller står ni inför en flytt? Anledningarna att hyra kontorsmöbler kan vara många.


Butik med retroklassiker och designobjekt från 50-, 60-, och 70-talet. Har ett stort urval av fina möbler. Försäljning av vintage och moderna möbler och inredning till vardagsrum, kök, sovrum och badrum. Fri frakt över 5kr och snabba leveranser! Hos ILVA hittar du möbler och inredningsartiklar med högre kvalitet och design än priser.


Hitta möbler som avspeglar din personlighet på ILVA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg