fredag 29 september 2017

Aku foliu pod plechovu strechu

Zaujima ma aku difuznu kontaktnu foliu pod plech bez plneho. Akú skladbu plechovej pultovej strechy so sklonom. Ahojte prosím vás akú foliu máme kúpiť alebo je najvhodnejšia. Akú fóliu použiť na plné debnenie na strechu ? Vysokodifúzna membrána pod falcovanú plechovú krytinu na debnenie. V susednej ulici majú plechovú strechu, ktorá po pár rokoch hrá všetkými . Strešné fólie - na čo slúžia a ako vyberať?


Poistná hydroizolácia tvorí pod krytinou šikmých striech súvislú vrstvu, ktorá. Aj domček z karát má šikmú strechu , tá by nám však asi nepomohla pri vysvetlení ,. Uložený plech sa zasunie pod upevňovacie prvky a priskrutkuje sa. Pred osadením na strechu sa v dostatočnom predstihu ošetria náterom proti škodcom. Absolutne nevhodná je mikroperforovaná fólia ( polyetylénová), hlavne kvôli jej minimálnej hydroizolačnej schopnosti a slabými difúznymi . Ja by som ju vsak rozdelil na hrubku krokvy neviem aku mate:napr . Plechovú strešnú krytinu sa odporúča skladovať v uzavretých, suchých a dobre vetraných. Nopova folia pod falcovany plech – Strecha18.


Akú strešnú krytinu na stupňový sklon strechy? Dobrý deň, mám zhotovenú pultovú strechu s 5° sklonom ( šírka 1m, dĺžka m ). Smerodajné vo vašom výbere, akú škridlu na strechu, by mohol byť krov. Nepodceňte však podkladovú fóliu , aby sa vám medzi šindle nedostal.


Ak aj napriek vyššie spomenutej rade, chcete ušetriť, zvážte plechovú krytinu. PVC fóliu odtrhlo aj s kotviacim pásikom z poplastovaného plechu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg